ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΑΘΕΤΕ ...
 
Γιατί να προτιμώ την επώνυμη πρόσβαση;

Με πείσατε, θέλω κι εγώ να γραφτώ μέλος!!

Επικοινωνία
  Μάθετε...
  FORUM
  Ψηφοφορίες
  Κείμενα Ημέρας
  e - Ευχετήριες Κάρτες
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Υπάρχουν ένα σωρό λόγοι να προτιμήσει κανείς την πρόσβαση ως μέλος (επώνυμη πρόσβαση) από την ανώνυμη. Ουσιαστικά οι λόγοι αυτοί, που αναλύονται και παρακάτω, έχουν να κάνουν με τη γενικότερη φιλοσοφία της ΝΥΓΜΑ-πύλης.
Η ΝΥΓΜΑ-Πύλη είναι ένας χώρος συνάντησης, επικοινωνίας, προβληματισμού και ανταλλαγής ιδεών (ή τουλάχιστον αυτό επιθυμεί να είναι). Σε αυτό το πλαίσιο επιθυμεί τα μέλη της να εκφράζονται ανοιχτά και επώνυμα και να μην κρύβονται πίσω από την 'εύκολη' ανωνυμία του διαδικτύου. Παράλληλα, προσπαθεί, σεβόμενη την ιδιοσυγκρασία και τις προτιμήσεις του κάθε μέλους, να παρέχει όσο το δυνατόν πιο προσωποποιημένη την πληροφορία, ώστε η ΝΥΓΜΑ-Πύλη να μην είναι άλλος ένας χώρος ατάκτως στοιβαγμένης (ουσιαστικά άχρηστης) πληροφορίας.
Με βάση τις δύο παραπάνω αρχές, η ΝΥΓΜΑ-Πύλη παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες αποκλειστικά σε μέλη:
(α) Την υπηρεσία Νέων Καταχωρήσεων με την οποία κατά την επώνυμη πρόσβαση μπορείτε να δείτε με την είδοσό σας στη ΝΥΓΜΑ-Πύλη ποιο υλικό είναι καινούριο, πότε εισήχθη και σε ποια κατηγορία ανήκει, σύμφωνα πάντα με τη βαρύτητα που επιλέξατε για κάθε κατηγορία υλικού στο προσωπικό σας προφίλ.
(β) Την υπηρεσία Ψηφοφορίες με την οποία μπορείτε να ψηφίζετε για σημαντικά θέματα και όπου η επώνυμη πρόσβαση προστατεύει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ώστε αφενός να μπορούν να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα, αφετέρου σε κάποια θέματα να παίρνει τη μορφή ψηφίσματος. Βέβαια, επιτρεπτή είναι σε κάποιες ψηφοφορίες και η ανώνυμη πρόσβαση. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι προσωπικές επιλογές δεν είναι με κανένα τρόπο προσπελάσιμες από τρίτους.
(γ) Την υπηρεσία Θέματα Εξετάσεων όπου η επώνυμη πρόσβασή σας μπορεί να μας δώσει ασφαλή στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις προτιμήσεις σας σε κάποιες κατηγορίες θεμάτων, ώστε να αναπροσαρμόσουμε το μελλοντικό υλικό.
(δ) Τις υπηρεσίες Ευρετήριο & Αναζήτηση Μελών αλλά και όλες τις μελλοντικές εσωτερικές υπηρεσίες μελών, όπου εξασφαλίζεται η ισότιμη μεταχείριση (δεν μπορεί ένα μη μέλος να βλέπει τα στοιχεία των υπαρχόντων μελών).
(ε) Την υπηρεσία FORUM όπου οι επώνυμοι χρήστες μπορούν να εκφέρουν δημόσια και επωνύμως τη γνώμη τους σε ένα υπάρχον ζήτημα με σύντομο, οργανωμένο και εύκολο τρόπο.
(στ) Την υπηρεσία Προσωπικών Μηνυμάτων N-SMS (!), όπου τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους ανταλλάσσοντας επώνυμα προσωπικά μηνύματα. Σημειώνεται ότι τα προσωπικά μηνύματα δεν είναι με κανένα τρόπο αναγνώσιμα από τρίτους.
(ζ) Την υπηρεσία Ζωντανών Συζητήσεων, όπου τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο σε δωμάτια με καθορισμένο θέμα συζήτησης. Για την καλύτερη λειτουργία των συζητήσεων πραγματικού χρόνου είναι δυνατός ο ορισμός νέου θέματος και η δέσμευση προσωπικών δωματίων κατόπιν αιτήματος μελών.
(η) Την υπηρεσία αποστολής e-Ευχετηρίων Καρτών, όπου τα μέλη μπορούν να στείλουν τις ευχές τους (και σε μη μέλη, εννοείται!) με τις πρωτότυπες καρτούλες του ΝΥΓΜΑτος.
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099