ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΑΘΕΤΕ ...
 
Γιατί να εγγραφώ μέλος στη ΝΥΓΜΑ-Πύλη;

Με πείσατε, θέλω κι εγώ να γραφτώ μέλος!!

Επικοινωνία
  Μάθετε...
  FORUM
  Ψηφοφορίες
  Κείμενα Ημέρας
  e - Ευχετήριες Κάρτες
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Εάν αφιερώσετε λίγα λεπτά να διαβάσετε παρακάτω είμαστε σίγουροι ότι θα σας πείσουμε να γίνετε ή να μην γίνετε μέλος της ΝΥΓΜΑ-πύλης (δεν θα μείνετε πάντως με την απορία).
Η ΝΥΓΜΑ-Πύλη είναι ένας χώρος συνάντησης, επικοινωνίας, προβληματισμού και ανταλλαγής ιδεών (ή τουλάχιστον αυτό επιθυμεί να είναι). Σε αυτό το πλαίσιο επιθυμεί τα μέλη της να εκφράζονται ανοιχτά και επώνυμα και να μην κρύβονται πίσω από την 'εύκολη' ανωνυμία του Διαδικτύου. Σύμφωνα με αυτήν την παραδοχή, η ΝΥΓΜΑ-Πύλη παροτρύνει τους επισκέπτες της να εγγραφούν με τα πραγματικά τους στοιχεία (τουλάχιστον τα απαιτούμενα στη φόρμα εγγραφής μέλους). Διαφορετικά, λίγο συμβάλλουν στους στόχους της Πύλης...
Παράλληλα, η ΝΥΓΜΑ-Πύλη προσπαθεί, σεβόμενη την ιδιοσυγκρασία και τις προτιμήσεις του κάθε μέλους, να παρέχει όσο το δυνατόν πιο προσωποποιημένη την πληροφορία ώστε η πύλη να μην είναι άλλος ένας χώρος ατάκτως στοιβαγμένης (ουσιαστικά άχρηστης) πληροφορίας. Με αυτό τον τρόπο παρέχει ένα σεβαστό σύνολο υπηρεσιών εκ των πραγμάτων αποκλειστικά σε μέλη. Τέτοιες υπηρεσίες είναι:

(α) Η υπηρεσία Νέων Καταχωρήσεων με την οποία κατά την επώνυμη πρόσβαση μπορείτε να δείτε με την είσοδό σας στη ΝΥΓΜΑ-Πύλη ποιο υλικό είναι καινούριο, πότε εισήχθη και σε ποια κατηγορία ανήκει (σύμφωνα πάντα με τη βαρύτητα που θα επιλέξετε για κάθε κατηγορία υλικού κατά τη διαμόρφωση του Προφίλ Μέλους).

(β) Η υπηρεσία Ψηφοφορίες με την οποία μπορείτε να ψηφίζετε για σημαντικά θέματα και όπου η επώνυμη πρόσβαση προστατεύει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
(γ) Η υπηρεσία Θέματα Εξετάσεων όπου μπορείτε να βρείτε θέματα εξετάσεων για τα περισσότερα μαθήματα των περισσότερων σχολών (με τη βοήθειά σας φιλοδοξούμε σε μία πλήρη λίστα).
(δ) Οι υπηρεσίες Ευρετήριο & Αναζήτηση Μελών αλλά και όλες τις μελλοντικές εσωτερικές υπηρεσίες μελών, όπου εξασφαλίζεται η ισότιμη μεταχείριση (δεν μπορεί ένα μη μέλος να βλέπει τα στοιχεία των υπαρχόντων μελών).
(ε) Η υπηρεσία FORUM όπου οι επώνυμοι χρήστες μπορούν να εκφέρουν δημόσια και επωνύμως τη γνώμη τους σε ένα υπάρχον ζήτημα με σύντομο, οργανωμένο και εύκολο τρόπο.
(στ) Η υπηρεσία Προσωπικών Μηνυμάτων (Ν-SMS), όπου τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους ανταλλάσσοντας επώνυμα προσωπικά μηνύματα.
(ζ) Η υπηρεσία Ζωντανών Συζητήσεων, όπου τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο σε δωμάτια με καθορισμένο θέμα συζήτησης (on-line chat, για τους μυημένους!).
(η) Η υπηρεσία αποστολής e-Ευχετηρίων Καρτών, όπου τα μέλη μπορούν να στείλουν τις ευχές τους (και σε μη μέλη, εννοείται!) με τις πρωτότυπες καρτούλες του ΝΥΓΜΑτος.
Εάν συμφωνείτε με τις αρχές μας και θέλετε να μετέχετε στις υπηρεσίες, μπορείτε να εγγραφείτε τώρα στη ΝΥΓΜΑ-Πύλη. Όπως και σε όλα τα θέματα που άπτονται της ΝΥΓΜΑ-Πύλης, έτσι και εδώ η επιλογή είναι δική σας και απολύτως σεβαστή.
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099