Εγγραφή Μέλους

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η συμπλήρωση των στοιχείων που εμφανίζονται με έντονα γράμματα και έχουν δίπλα τους αστερίσκο(*) είναι απαραίτητη για την εγγραφή. Η καταχώρηση των παραπάνω πληροφοριών προϋποθέτει αποδοχή των όρων χρήσης. Ο σκοπός της συγκέντρωσης και διαχείρισής τους είναι η καλύτερη προσαρμογή των σελίδων στα ενδιαφέροντα του μέλους. Είναι απόρρητα και η δημοσιοποίηση μέρους τους λαμβάνει χώρα μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του μέλους.

Στο όνομα, στο επώνυμο αλλά και στα λοιπά πληροφοριακά στοιχεία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελληνικά ή αγγλικά, αν και προτεινόμενα είναι τα ελληνικά. Το πρώτο γράμμα θα πρέπει να είναι κεφαλαίο και τα υπόλοιπα πεζά.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ e-mail ΣΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ, ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ (PASSWORD) ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ.

Όταν συνδεθείτε με την πύλη μέσω του κωδικού και του συνθηματικού σας, έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε το συνθηματικό σας σε κάτι ευκολότερα μνημονεύσιμο, κάνοντας κλίκ στην επιπλογή "προφίλ". Σε περίπτωση μη πρόσβασης στην πύλη εντός δεκαημέρου από την ημέρα εγγραφής σας, ο κωδικός διαγράφεται.

Όνομα (*)
Επώνυμο (*)
Φύλο Άνδρας Γυναίκα (*)
Ημερομηνία Γέννησης (μορφή ημερομηνίας : HH/MM/ΕΤΟΣ) (*)
Κωδικός Χρήστη (login) (τουλάχιστον 5 χαρακτήρες, σε ελληνικά ή αγγλικά) (*)
e-Mail Διεύθυνση (*)
Mail List (συμμετοχή στην ενημερωτική mail-list του nygma.gr) (*)
Δημιουργία Προφίλ (δημοσιοποίηση μέρους των στοιχείων στο ευρετήριο μελών) (*)
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Θρήσκευμα
Προσωπική Σελίδα
Οδός Αριθμός
Πόλη/Περιοχή
Ταχ. Κώδικας
Τηλέφωνο (σε μορφή : +30-1-7721000)
FAX
Δραστηριότητα
Ελευθ. Περιγραφή (επακριβέστερη περιγραφή επαγγέλματος)
Σχολή
Προσφιλής Ομάδα
Βαθμολογήστε τις ενότητες του site μας σύμφωνα με το πόσο σας ενδιαφέρουν. Η βαθμολόγηση αυτή θα λαμβάνεται υπόψη στην ενημέρωσή σας για νέες καταχωρήσεις που εισάγονται.
Ενότητα Καθόλου Λίγο Μέτρια Πολύ Ιδιαίτερα
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΛΩΝ
Σημειώστε το πόσο σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω θέματα. Η πλήροφορία αυτή θα ληφθεί υπόψη στη δημιουργία στην προσαρμογή των σελίδων μας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας.
Αντικείμενο Καθόλου Λίγο Μέτρια Πολύ Ιδιαίτερα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΜΕΣΑ ΜΑΣΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ
ΑΝΕΚΔΟΤΑ
ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΣΙΝΕΜΑ
ΘΕΑΤΡΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ-ΓΛΥΠΤΙΚΗ
ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ
[Επιστροφή]