ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΩΝ
Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αν έχετε ΙΕΚ και θέλετε να καταχωρήσετε την e-διεύθυνσή του στη λίστα ή/και να προβληθείτε στη σελίδα των ΙΕΚ, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν δεν έχετε ΙΕΚ αλλά γνωρίζετε κάποια ιστοσελίδα με χρήσιμες πληροφορίες για την κατηγορία αυτή ή θέλετε απλά να διατυπώσετε προτάσεις/σχόλια, γράψτε μας (mail εννοούμε...)

Ακαδημαϊκά
  Πληροφορίες Σχολών
     Α.Ε.Ι.
     T.Ε.Ι.
     Ι.Ε.Κ.
     Ε.Ε.Σ.
     Ε.Ε.Σ. συνεργ. με ξένα Α.Ε.Ι.
     Καλλιτεχνικές σχολές
     Σπουδές στο εξωτερικό
     Διάφορα
  Θέματα Εξετάσεων
  Προγράμματα Εξετάσεων
  Ανακοινώσεις - Ακαδ. Συνδέσεις
Περιοδικό
Μέλη
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι

O παρακάτω κατάλογος περιλαμβάνει ΙΕΚ από όλη την Ελλάδα που συντηρούν ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Χρήσιμα συμπληρωματικά στοιχεία ακολουθούν.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία των δημόσιων ΙΕΚ [διαδικασία επιλογής, δίδακτρα, υποτροφίες, πρακτική άσκηση, πιστοποίηση, κέντρα σταδιοδρομίας και απασχόλησης] μπορεί κανείς να αναζητήσει στον κόμβο του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.).

Επίσης, στον ίδιο κόμβο υπάρχει αναλυτικός πίνακας όλων των ειδικοτήτων που προσφέρονται τόσο από τα δημόσια όσο και από τα ιδιωτικά ΙΕΚ.

Για τα ΙΕΚ, δημόσια και ιδιωτικά, που δεν έχουν ακόμα παρουσία στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε διευθύνσεις, τηλέφωνα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες στον αναλυτικό πίνακα που δημοσιεύει ο ηλεκτρονικός οδηγός SHOLES.

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099