ΠΥΛΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

Και εγένετο...

Ν Υ Γ Μ Α

Το ΝΥΓΜΑ ιδρύθηκε στις 15 Νοεμβρίου 1994 ως φοιτητική ομάδα από τριτοετείς φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η.Υ. του Ε.Μ.Π. Σήμερα αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από τους ίδιους ανθρώπους (απόφοιτοι και εργαζόμενοι πλέον!), έχοντας παράλληλα αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα επικοινωνίας και συνεργασιών με νεανικές, φοιτητικές και μαθητικές ομάδες αλλά και μεμονωμένα πρόσωπα.

Το ΝΥΓΜΑ, από ίδρυσής του, έχει ως πρωταρχικό στόχο να ευαισθητοποιήσει και να δραστηριοποιήσει επί παντός επιστητού με μια μικρή προτεραιότητα σε θέματα που απασχολούν τους νέους.

Το ΝΥΓΜΑ δεν έχει έως τώρα αλλά ούτε και προτίθεται να ακολουθήσει καμιά γραμμή, δεν πρόκειται να κατέβει ποτέ σε όποιου είδους εκλογές ούτε να υποστηρίξει κάποιον από τους υποψηφίους. Ο καθένας από εμάς διατηρεί τις απόψεις του και κοινός μας στόχος είναι η άσκηση εποικοδομητικής κριτικής.

Το ΝΥΓΜΑ δεν υποστηρίζει ούτε υποστηρίζεται από κανένα οικονομικό κατεστημένο. Το στηρίζει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης

Το ΝΥΓΜΑ από το Νοέμβριο του 1994 έως τον Ιούνιο του 1997, εξέδωσε 29 τεύχη του ομώνυμου περιοδικού, το οποίο και κυκλοφόρησε σε χιλιάδες τεύχη στα περισσότερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας. Παράλληλα από το Νοέμβριο του 1995 υπάρχει ως ηλεκτρονικό περιοδικό στο Διαδίκτυο, ενώ από το Δεκέμβριο του 1997 διατηρείται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή. Από το Μάιο του 2000 έως σήμερα το ΝΥΓΜΑ διατηρεί την παρουσία του ως ηλεκτρονικό περιοδικό / Πύλη στο Διαδίκτυο.

H ΝΥΓΜΑ-Πύλη έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί εξολοκλήρου απο τα μέλη της Ομάδας Ανάπτυξης, ωστόσο κάθε νέα ιδέα, πρωτοβουλία, και βοήθεια στην προσπάθεια βελτίωσης του ΝΥΓΜΑτος είναι επιθυμητή!

Το ΝΥΓΜΑ, πέρα από το έντυπο / περιοδικό, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Από την ίδρυσή του, έχει οργανώσει πλήθος άλλων πολιτιστικών, κοινωνικών και αθλητικών εκδηλώσεων (βλ. αντίστοιχη ενότητα του Περιοδικού).

Το ΝΥΓΜΑ έχει μεγαλώσει λίγο. Σε πείσμα των καιρών δεν έχει ωριμάσει αλλά επιμένει να είναι ένα σχήμα που διαρκώς ανανεώνει τον εαυτό του με αποτέλεσμα να είναι πάντα ανοιχτό σε προτάσεις και ιδέες. Σ' αυτό το πλαίσιο, σας καλούμε να έρθετε σε επαφή με τα μέλη της ομάδας και με τη δική σας συμμετοχή να ενισχύσετε την προσπάθεια.

Ανήκουμε σε αυτούς που πιστεύουν ότι τα πράγματα μπορούν πάντα να γίνουν καλύτερα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελάτε σε επαφή με το ΝΥΓΜΑ!!

Ποιοι είμαστε
  Πρωτόλειο
  Πρώτοι στο Internet
  Ημερολόγιο
  Συνεργάτες
  Γίνε συνεργάτης
  Αναφορές
  Γράψτε μας και σεις
  Γίνε μέλος ΤΩΡΑ!
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099