ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Εξυγίανση του ποδοσφαίρου home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας skotro
Αποστολή 18/12/2000 11:24:31 μμ
Τίτλος Ποιες προσπάθειες;
Κείμενο Για ποιες προσπάθειες μιλάμε βρε παιδιά; Μπαλωτιές από εδώ κι από κει, λεονταρισμοί και προσωπικές βεντέτες βλέπω μόνο. Αν κανείς βλέπει κάτι άλλο ας με διορθώσει.

Ο κος Φλωρίδης ξεκίνησε υποτίθεται να φτιάξει το ποδόσφαιρο και να διορθώσει τα κακώς κείμενα με προσωπικές επιθέσεις και τραγελαφικά νομοσχέδια που δεν μπορούν να σταθούν. Μήπως αλήθεια το ποδόσφαιρο νοσεί εξαιτίας του Κόκκαλη ή του Μητρόπουλου; Πριν από αυτούς όλα ήταν αγγελικά πλασμένα; Μήπως το πρόβλημα είναι βαθύτερο;

Αν κανείς ήθελε να κάνει κάτι για το ποδόσφαιρο θα έπρεπε να μαζέψει τους προέδρους των μεγάλων ομάδων και να τους κινητοποιήσει για τη βελτίωση του πρωταθλήματος και γενικά των υπηρεσιών που παρέχουν προς τους φιλάθλους. Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες η πρόοδος του ποδοσφαίρου έρχεται μέσα από διασυλλογικές συναινέσεις και συμφωνίες κυρίων, όχι από νόμους του κράτους και επιθέσεις υπουργών. Αλλά αυτό είναι το ψώνιο των ελλήνων πολιτικών, θέλουν να ονομάζονται μεταρρυθμιστές και ότι δε μασάνε. Το αποτέλεσμα λίγο τους απασχολεί.

Συγγνώμη αν κάπου υπερβάλω αλλά κάπως έτσι τα βλέπω τα πράγματα. Θα χαρώ πάντως πολύ να ακούσω και τα επιχειρήματα της άλλης άποψης.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099