ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Πίνακας Ανακοινώσεων home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας nadro
Αποστολή 12/9/2003 5:39:08 μμ
Τίτλος Να συμπληρώσω
Κείμενο ότι πέρα από το ότι έχεις δίκιο αλλά παρεξήγησες και τον τάσο τα εξής:

1)εννοείται ότι θα μιλήσουμε για μπάλα απλά περιμένω πρώτα την 5άρα της ManU για να αποκτήσει το φόρουμ τον κατάλληλο τίτλο (εννοείται θα βγει στον αέρα πριν τον αγώνα της Σοσιεδάδ(και όπως καταλαβαίνεις θα επικεντρωθούμε στο σχολιασμό ξένων ομάδων ;)))

2)Ίσως δε φάνηκε και δεν προβλήθηκε κατάλληλα ο στόχος του αλλά το φόρουμ αλλάζουμε απόψεις δημιουργήθηκε ακριβώς για να ανοίγουν τα μέλη θέματα πάσης φύσεως χωρίς να χρειάζεται η άκομψη διαδικασία που ακολουθείται μέχρι στιγμής. Επίσης αυτό καλύπτει και το γεγονός ότι εμείς δεν ασχολούμαστε αρκετά με τα θέματα που συζητιούνται (εκτός από αυτά που θέτουμε προς σχολιασμό μέσω του κειμένου ημέρας) αλλά ούτως ή άλλως δε μπορούμε και να καλύπτουμε τα πάντα και δεν είναι και αυτός ο στόχος μας.

Οπότε ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα και το στοίχημα για εμάς που πιστεύουμε ότι το νύγμα έχει τα μέλη που μπορούν να το κάνουν μία ζωντανή ομάδα συζήτησης παντός θέματος και καιρού. Όσο και να προσπαθούμε εμείς, γράφοντας και απαντώντας στα φόρουμ, αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τα μέλη στο να παραθέσουν κάτι που άκουσαν, που διάβασαν, που θέλουν να κοροιδέψουν δε πρόκειται να γίνει τίποτα.

Να πω κι εγώ αν και δε χρειάζεται ότι δεν εκπροσωπώ το νυγμα απλά λέω τις απόψεις μου ως απλός εργάτης του (αύξηση ρε!)
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099