ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Πίνακας Ανακοινώσεων home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Thomas S
Αποστολή 15/6/2001 9:50:56 μμ
Τίτλος ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑ!!!
Κείμενο Αυτά τα δύο υπέροχα καθαρόαιμα κεραμιδόγατα περιμένουν πώς και πώς, όπως είναι εμφανές από τις φωτογραφίες, να βρούνε το σπίτι όπου θα τα φιλοξενήσει για τις υπόλοιπες 7 ζωές τους. Είναι άτακτα, σκανταλιάρικα, λαίμαργα, αλλά εντάξει μωρέεε, παιδιά είναι... Είναι 2 μηνών, ακόμα δεν μιλάνε, μόνο νιαουρίζουν. Περπατάνε και πηδάνε κανονικά (άλματα εννοώ). Το γκρι είναι θηλυκό, το άλλο με την βούλα στο μάτι είναι αρσενικό.

Πάντως ανεξάρτητα από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους παραδίδονται και τα 2 με την βούλα και πιστοποιητικό ορθής ανάπτυξης και ομαλής εγκεφαλικής λειτουργίας ISO9002. Στα πλαίσια του DNA, η μάνα τους είναι γενικά ένα πολύ ήρεμο γατί που πιστεύει βαθιά στο τετράπτυχο ύπνος-χάδια-φαί-νιαούρισμα. Όσο για τον μπαμπά τους οι πληροφορίες χάνονται σε σκοτεινά υπόγεια και θάμνους, άσε που πρέπει να έχουν και ...διαφορετικούς μπαμπάδες.

Όποιος θάθελε κάποιο από τα 2 ή και τα 2 αυτά γλυκά ζώα, ας επικοινωνήσει μαζί μου με N-SMS μήνυμα μέσω του ΝΥΓΜΑτος ή με mail στην διεύθυνση tomspy@hotmail.com
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099