ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Περί RPG home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας GDelta
Αποστολή 30/7/2002 12:23:10 μμ
Τίτλος Αίσχος!! Αίσχος!!!
Κείμενο ΟΚ, ο τίτλος δεν έχει και πολύ μεγάλη σχέση με το κέιμενο, απλώς δε μπορούσα να σκεφτώ τίποτα καλύτερο. Μέσα σε βροχή από πέτρες λοιπόν που εξαπολύονται από παντού εναντίον μου, μπήκα στο Forum για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα.


Ρε παιδιά!! Πείτε μου επιτέλους τι θέλετε από εμένα; Να μιλάω ή να μη μιλάω; Καθορίστε ποια θα είναι η βέλτιστη συμπεριφορά μου, τι θα πρέπει να κάνω και τι όχι. Ξεκαθαρίστε τις εντολές σας, για να μπορώ να σας γράψω πιο εύκολα.

Η πρώτη αντίδραση των γνωστών μου ήταν να με πάρουν τηλέφωνο πρωί - πρωί και να μου εκφράσουν το μεγάλο τους παράπονο γιατί τους φέρθηκα έτσι "μπαμπέσικα" και "ατιμα" και αντί να πάω να τους πω αυτά που ήθελα προσωπικά, τα έγραψα στο Forum. Την άποψη αυτή έχει εκφράσει και ο Kenny. Αποφάσισα λοιπόν να μην "απαντήσω" σε αυτά που μου έλεγε μέσω του Forum, αλλά από N-sms, για να μην τους προσβάλλω άλλο. Και τώρα βλέπω πως ο molieros δηλώνει πως το ποιόν μου δεν είναι και τόσο καλό, αφού μιλάω μόνο σε προσωπικό επίπεδο και όχι δημόσια. ΟΚ! ΟΚ! Μήπως οι δύο απόψεις αντιφάσκουν; Λέω μήπως!

Όσο για το ποιόν μου, έχετε κάνει τόσες υποθέσεις για αυτό και έχετε τόσες ιδέες για 'μένα, που μιά ακόμα δε με βλάπτει.


Όλοι αυτοί που έχουν πέσει πάνω μου με νύχια και με δόντια με έχουν κάνει να φαίνομαι πολύ μεγάλο κάθαρμα, υπονομευτής μιας σοβαρής προσπάθειας, κάποιος που θέλει το κακό του RPGS, λόγω προσωπικών αντιδικιών. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω εδώ τα πράγματα λέγοντας πως η άποψη αυτή είναι μια μαλακία και μισή. Και για να το τονίσω αυτό θέλω να πω πως όλες τις απόψεις που έχω γράψει στο αρχικό μου entry στο FORUM, στο entry που προκάλεσε όλες αυτές τις αντιδράσεις, τις έχω διατυπώσει σε προσωπικό επίπεδο πάμπολες φορές, από την αρχή της ιδέας του RPG Society, τότε που ο Kenny κόλησε για πρώτη φορά τις αφισούλες και έβαλε το άρθρο στο Nygma.
Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός πως κάθε φορά που μίλαγα, απλά με έγραφαν στ' αρχίδια* τους (*όποιον ενοχλεί η λέξη "αρχίδια" να μου το πει, την επόμενη φορά θα βάλω μπιιιιπ.). Αυτό γινόταν με συνοπτικές διαδικασίες βρισίματος ή δηλώσεις του τύπου "εμείς αποφασίζουμε". Υπάρχουν σαφώς προσωπικές αντιδικίες, αλλά όταν υπάρχει και ένα θέμα που αφορά και άλλους εκτός από εμάς, καλό θα ήταν να έμπαιναν στην άκρη. Εφόσων οι απόψεις μου αφορούσαν το RPG Society και όχι τον Kenny, το Moliero, τη Lolth, θα έπρεπε να τις έχουν πάρει από τότε στα σοβαρά και όχι να με αντιμετωπίζουν σαν το μαλάκα της παρέας.

Σο Νύγμα δεν είπα τίποτα καινούριο, απλώς το είπα σε δημόσιο χώρο, κάπου που μπορεί να το δει πολύς κόσμος. Τελικά μήπως ήταν αυτό που ενόχλησε; Μήπως το δει πολύς κόσμος; Κοιτάξτε αγαπητοί μου, η εποχή που απαγορευόταν να μιλήσεις δημόσια έχει περάσει και την έλεγαν χούντα. Κι αν εξάλλου όλα αυτά που έλεγα ήταν τόσο υπερβολικά, δε νομίζω να αντιδρούσατε έτσι.


Με χαροποιεί πάρα πολύ όμως, παρόλες τις πέτρες που εκτοξεύονται, ότι για πρώτη φορά ίσως δίνετε σημασία στις απόψεις μου, έστω και για να βρείτε αδύναμα σημεία να τις χτυπήσετε. Τελικά μπορεί να βγει και κάτι καλό από αυτό, γιατί τουλάχιστον μπορείτε να βρείτε πως ενώ κάπου μπορεί να έχω άδικο, κάπου μπορεί να έχω δίκιο.

Επειδή κάπου ειπώθηκε πως "για όλα φταίει η απεργία" που δε προχώρησε το RPGS, μπορείτε να μου πείτε ποιον προσπαθείτε να κοροϊδέψετε; Μια καλή αιτία να προχωράει το πράγμα αργά θα ήταν η έλλειψη χρόνου, φόρτο εργασίας, μαθήματα, εξεταστική κτλ. Την περίοδο της απεργίας όμως που όλοι κολοβαράγανε περιμένοντας την επόμενη συνέλευση, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ;;

Υπάρχει ένα αρκετά παλιό entry στο FORUM, αυτός που το έχει γράψει λέγεται Ulalume και έχει τίτλο "efhrmosmenes idees...". Όταν έγραφα στο προηγούμενο entry μου για το τι μπορούσαμε να κάνουμε με τα παραπάνω 20 άτομα που είχαμε βρει, εννοούσα ακριβώς αυτό! Ένα Fair , ένα πανυγύρι όπως τα παλιά καλά του Gamer's Circle στο Μονόκερω, όπου θα μαζευτούμε όλοι μαζί, θα σχηματιστούν partys και θα παίξουν όλοι, ίσως την ίδια ιστορία και σύστημα, ίσως διαφορετικές. Μπορούν να οριστούν ακόμα και έπαθλα, κτλ.
Για να γίνει κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η υποστηριξη ούτε του πολυτεχνείου, ούτε της Κάισσας, ούτε του Fantasy Shop (αν και τα δύο τελευταία μπορεί και να πρόσφεραν κάτι).

Αν γίνει κάτι τέτοιο, υπάρχει περίπτωση (τίποτα δεν είναι σίγουρο) να μαζευτεί κόσμος, που μπορεί να δώσει και υπογραφές (αν ακόμα επιμένετε να γίνει το RPGS πολυτεχνειακό).


Αν μου απαντήσει κάποιος τον εκλιπαρώ, να αναφερθεί στις απόψεις που εκφράζω και όχι να αναφερθεί σε κάποια βλακεία που είχα πει πριν από τέσσερα χρόνια, ή σε κάποια αρρώστια που είχα πάθει πρόπερσυ και γενικά να μη πετάξει κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Επίσης μην αναφέρεστε στη "μεγάλη και τρανή φιλία που μας δένει" που καταπατάω αυτή τη στιγμή γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Ο μόνος λόγος που ασχολούμαι με τα άτομά σας αυτή τη στιγμή είναι γιατί είμαι πορωμένος με το άθλημα RPG και θα ήθελα να δω το Society να γίνεται πραγματικότητα.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. molieros Eleos! 30/7/2002 4:58:58 μμ
. . molieros Eleous synexeia..... 30/7/2002 5:07:47 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099