ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Περί RPG home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας GDelta
Αποστολή 1/8/2002 12:28:24 μμ
Τίτλος Είχα πραγματικά...
Κείμενο ...εκπλαγεί όταν διαπίστωσα τον αριθμό των RPGάδων στο έτος μας (υψηλός), αλλά είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς πως πρόκειται για σύμπτωση και αυτό αποδείχθεικε με το Society.

Όταν λέω Fair, δεν εννοώ να κολήσουμε αφίσες μέχρι τη θεσσαλονίκη και να καλέσουμε όλο τον κόσμο και όλο το ντουνιά! Μπορεί να οργανωθεί εσωτερικά, με αυτά τα 20 άτομα που ήδη ενδιαφέρονται. Αν τα 20 αυτά άτομα φέρουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο* από ένα ή δύο άτομα παραπάνω, γίνεται ένα πρώτο βήμα. Οδηγούμαστε στην ευρύτερη γνωστοποίηση του αντικειμένου και του ενδιαφέροντός μας, στην αύξηση του αριθμού των ενδιαφερόμενων.


(*) Οι δύο τρόποι:

1: Φέρνει μαζί ένα γνωστό ή φίλο που του έχει μιλήσει ήδη για τα RPG και θέλει επιτέλους να μάθει τι είναι αυτά τα διαόλια.

2: Λόγω κόσμου μαζεμένου σε ένα σημείο (έστω και 20 άτομα) κινείται η περιέργεια σε κάποια άτομα και θα έρθουν σίγουρα πολλοί να δουν τι παίζει. Οι περισσότεροι θα μας βρίσουν (άντε ρε σοβαρευτείτε, κοιτάξτε την καριέρα σας, πάρτε ένα φραπέ και μια αθλητική εφημερίδα να διαβάσετε, κτλ) αλλά δεν αποκλείεται κάποιοι να εδνιαφερθούν για αυτό το διαφορετικό που θα συναντήσουν.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. molieros H idea.... 1/8/2002 10:10:58 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099