ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2001-2002 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας simondan
Αποστολή 3/9/2001 7:57:04 μμ
Τίτλος Οι απανταχού βάζελοι
Κείμενο Οι απανταχού βάζελοι οφείλουν να αντιληφθούν ότι η μεταγραφή ενός και μόνο παίκτη ΔΕΝ μπορεί να φέρει την άνοικση. Δηλαδή τι να κ΄ναει ο Κωνσταντίνου, να πέρνει την μπάλα από την άμυνα, να περνάει όποιν βρει μπροστά του και να μπαίνει με αυτήν στα δίχτια???Ποιος είναι, ο Πελέ στην "Μεγάλη Απόδραση των 11"?
Το ποδόσφαιρο είανι ομαδικό άθλημα και ο Παναθηναϊκός έχει πολλές αδυναμίες τις οποίες δύσκολα, με τον τρόπο που αγωνίζεται, μπορεί να ξεπεράσει.
Κατ' αρχήν, ο Κόλκα καλός, για Τρίκαλα, Λάρισα άντε και Εθνικό Αστέρα. Στη λίγκα δύσκολα θα κάνει κάτι αξιόλογο. Ο Μίκαελσεν, εκτός τόπου και χρόνου. Καλύετρα να περάσει στα χαφ τον Σειταρίδη και να βάλει τον άλλον στα μπακ...ο Τζιοβάννι πιο γρήγορα κινείται από αυτόν. ο καραγκου, καλά αυτός πέρνει την μπάλα και ξεχνάει να τη δώσει. ΑΚόμα και κατούρημα να του 'ρθει, μαζί του θα την πάρει.
Τέλος ο Μπασινάς, ωραίο μηχανάκι, πολύ καλός κόφτης, αλλά μεταβίβαση....γιοκ. Ο Νιόνιος καλύτερα δίνει την μπάλα από αυτόν.
Και μια ερώτηση, το φοβερό παικτάκι ο Μανολάκης, που ζωγραφίζει με την Εθνική στα προκριματικά, γιατί ΔΕΝ παίζει???? Αναμένω απαντήσεις...Φιλάκια σε όλους και όλες.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099