ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2001-2002 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας nadro
Αποστολή 25/4/2002 7:16:47 μμ
Τίτλος Champions League
Κείμενο Επειδή πολύ έχει πέσει το επίπεδο μας τελευταία (όχι προσωπικά αλλά με βάση τα γεγονότα-ερεθίσματα της ελληνικής αθλητικής πραγματικότητας που σχολιάζουμε) ας αναφερθούμε και λίγο σε μαγικά αθλητικά γεγονότα (με τη νέα σεζόν να αλλάξουμε και το φόρουμ ώστε να περιλαμβάνει όλα τα σπορ, προς το παρόν φανταστείτε ότι αυτό συμβαίνει).
Τρομερή η μονομαχία Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που οι πρώτοι άντεχαν να κρύβουν τη μπάλα. Είναι όμως η Ρεάλ η πλησιέστερη ομάδα που εγώ έχω δει ποτέ σε μικτή κόσμου και το απέδειξε άλλη μία φορά. Ελπίζω βέβαια ως οπαδός της Μπάρτσα να παιχτεί η πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι και να δούμε άλλο ένα συναρπαστικό ματς. Επίσης να προσθέσω ότι πιστεύω πως ο Σαβιόλα γρήγορα θα εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους παίχτες της εποχής και ίσως και όλων των εποχών. Πολύ μπάλα το παλικάρι.
Όλα τα λεφτά όμως ήταν στον άλλο ημιτελικό. Εκεί παίχτηκε απίστευτη μπάλα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τη Λεβερκούζεν να επιβεβαιώνει την τρομερή εμφάνιση της στους δύο αγώνες με τη Λίβερπουλ, και τη Μάντσεστερ να επιβεβαιώνει ότι είναι η Μάντσεστερ. Αν δεν είχε τις απουσίες εγώ θα την έδινα φαβορί μακριά από τον δεύτερο. Προς το παρόν η απουσία κυρίως του Μπέκαμ αλλά και του Κην μέχρι χθες και του Νέβιλ από χθες, απλά κάνει πιο ενδιαφέροντες τους αγώνες και πιο δύσκολα τα προγνωστικά.
Και για να πω και για έναν παίχτη από αυτόν τον αγώνα, να σχολιάσω τον Μπάλακ. Τρομερός παίχτης αλλά αυτό που κάνει εντύπωση τη συγκεκριμένη χρονιά είναι άλλο. Ο παίχτης έχει υπογράψει εδώ και καιρό στην Μπάγερν Μονάχου για την επόμενη χρονιά, και με την απόδοση του αλλά και λόγω έλλειψης εξωφρενικής καχυποψίας και κουτοπονηριάς εκ μέρους των Γερμανών φιλάθλων και δημοσιογράφων (κάτι που λέιπει από άλλες χώρες, ονόματα δε λέμε) έχει καταφέρει να μην υπάρχει το παραμικρό αρνητικό σχόλιο για την κίνηση του αυτή.
Σκεφτείτε τώρα να είχε υπογράψει ο Αλέκος στον ΠΑΟ για του χρόνου τι είχε να γίνει :)
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099