ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 19/2/2003 7:06:18 μμ
Τίτλος Ευτυχώς...
Κείμενο ...γιατί άμα συμφωνούσαμε και πάλι θα άρχιζα να ανησυχώ ιδιαίτερα. Μα, αν ξεκινήσω να θυμάμαι παιχνίδια, θα χάσω το μέτρημα.Πόρτο μέσα-έξω, Αμβούργο μέσα-έξω, Γιουβέντους έξω, Μαγιόρκα έξω, Μάντσεστερ έξω και...και...και.Ακόμα και σε αυτά που αναφέρεις,δεν έπαιζες επιθετικά, απλά είχες περισσότερη κατοχή μπάλας απ' ότι συνήθως και είχες πολλούς παίκτες διακριθέντες, στο ίδιο όμως στυλ παιχνιδιού. Άλλο καλή εμφάνιση και άλλο καλό ποδόσφαιρο.
Άλλωστε το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια και εδώ διαφωνώ με όσους λένε ότι το "τσουκου-τσούκου" ball είναι εφεύρημα Μαρκαριάν.Και επί Ρότσα και επί Κυράστα και επι Δανιήλ, ίδια έπαιζε ο βάζελος. Εγώ έχω να τον δω να παίζει διαφορετικά από την εποχή του Όσιμ και νομίζω οτι αυτή είναι και η γενική αίσθηση όλων όσοι ασχολούνται με τη μπάλα. Για να μη θυμηθώ εποχές Ζάετς, Πάρη, Αντωνίου κλπ, όπου όντως έπαιζε ωραία μπάλα, άσχετα από την κυριαρχία Βαρδινογιάννη και στη διαιτησία, όπως έχω ξαναπεί άλλωστε.
Είναι λοιπόν και θέμα παικτών, γιατί όταν πλέον έχεις 2-3 που ξέρουν μπάλα και οι υπόλοιποι είναι απλά δυνατοί, αλλά άχαροι, φυσικά και θα παίξεις τσούκου-τσούκου.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. DeNnNiS Ντάξει 21/2/2003 11:05:12 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099