ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας Kostakis
Αποστολή 14/5/2003 10:23:25 πμ
Τίτλος Δεκτή η προτροπή σου
Κείμενο Για το θέμα του μορφωτικού σου επιπέδου (που υποθέτω ότι θα κατάλαβες ότι το θεωρώ αρκετά υψηλό, από τα συμφραζόμενα), απλά διαβάζω το προφίλ σου, δέχομαι ότι είναι αληθή αυτά που λες και (γνωρίζοντας αρκετά άτομα από το Ε.Μ.Π. που θεωρώ ώριμα και αξιόλογα) έκρινα στη συγκεκριμένη φάση ότι (όπως και για μένα άλλωστε, εγώ το δέχομαι) δε σε αντιπροσωπεύει σαν προσωπικότητα η συγκεκριμένη συζήτηση. Πιστεύω ότι όπως το δικό μου επίπεδο είναι πολύ υψηλότερο από των κυρίων που κρεμάνε τα πανώ στη σκεπαστή, έτσι και το δικό σου δεν μπορεί (και δεν πρέπει) να εξισωθεί με του κυρίου Τσουκαλά ή οποιουδήποτε άλλου αντίστοιχου κυρίου.
Θα συμφωνήσω ότι οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί ήταν και από τις δύο πλευρές, γι' αυτό και φρόντισα να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου απέναντί σου (όπως ορθώς έπραξες κι εσύ τώρα) για το εν λόγω σημείο. Δηλώνω λοιπόν ρητά και κατηγορηματικά και ΕΓΓΡΑΦΩΣ ότι :

ΑΝΑΙΡΩ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΑ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕΙΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΘΙΞΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. Διατηρώ βεβαίως όλες μου τις διαφωνίες σχετικά με τις οπαδικές μας υποστάσεις (και των δύο), αλλά σημειώνω ότι για μένα εκφράζουν απλά την ακραία και ενστικτώδη πλευρά του χαρακτήρα μας και ουδόλως μας χαρακτηρίζουν ως άτομα.

Αυτά επί του παρόντος. Ας μου επιτραπεί να αφιερωθώ σε διαφορετικά αντικείμενα εφεξής, με την επιφύλαξη ότι οποιαδήποτε (α)πίθανη τοποθέτησή μου σχετικά με θέματα οπαδισμού ή επαγγελματικού ποδοσφαίρου γενικότερα, εκπορεύεται από την προσωπική αγωνία μου για το άθλημα, την προσήλωσή μου στα ιδεώδη του ερασιτεχνισμού και της αξιοκρατίας, όπως επίσης και την τοποθέτησή μου απέναντι στην έννοια του θεάματος γενικότερα.

Φιλικά
Κωστάκης
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Tassos ta vrikame telika? 14/5/2003 10:32:59 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099