ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας ttask
Αποστολή 23/5/2003 10:38:27 πμ
Τίτλος Δυστυχώς...
Κείμενο δεν είναι θέμα πολιτικό. Δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος είναι πασόκος ή όχι για να υποστηρίζει το Κράτος σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως έκανες εσύ. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην έλλειψη Παιδείας. Από το αν παίρνουμε τη σειρά του μπροστινού μας στην τράπεζα, αν κλέβουμε την εφορία, αν παρκάρουμε σε θέση αναπήρων ή μπροστά από γκαράζ. Συνέπεια όλων αυτών είναι και η έλλιψη κυκλοφοριακής αγωγής.
Το Πασοκ που κυβερνά τα τελευταία 10 χρόνια συνεχόμενα και από το 1981 με αποχή διετίας από την εξουσία, έχει σίγουρα μεγάλη ευθύνη και για την ύπαρξη δρόμων-καρμανιόλες, για τη δημιουργία δρόμων με προδιαγραφές του 1960, για την υπερτιμολόγηση έργων και για τον πλημμελή έλεγχο των οδηγών και για την απουσία Παιδείας.
Παρόλα αυτά το θέμα της ευσυνειδησίας, της επίγνωσης των κινδύνων, του σεβασμού της ζωής των άλλων και της δικής μας είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Δεν γίνεται να υπάρχει ένας αστυνομικός πίσω από κάθε πολίτη για να μην παραβαίνει τους νόμους. Για το λόγο αυτό εξάλλου, ακόμα και σε χώρες με ιδιαίτερα οργανωμένες κρατικές δομές (πχ σκανδιναβικές χώρες, Γερμανία, κλπ) γίνονται δυστυχήματα.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099