ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας stefanos
Αποστολή 24/3/2004 1:07:36 μμ
Τίτλος δεν στα πανε καλά
Κείμενο όποιος δηλαδή δεν παίρνει το μέρος της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ είναι αδιάφορος ή απέχει; πολύ βολικό το συμπέρασμα που έβγαλες.
Όταν παίρνεις συνεχώς θέση υπέρ του ίδιου κόμματος μιλώντας σαν να σου θίγουν το ίδιο σου το σπίτι, αυτό δε λέγεται εκφέρω γνώμη, λέγεται προπαγάνδα και αυτό είναι που κάνεις συνεχώς.
Να σου πω λοιπόν ότι για το θέμα του ΝΑΤΟ η ΝΔ έκανε λάθος (κατά τη γνώμη μου). Ο μόνος τρόπος να αποφύγεις το τρομοκρατικό χτύπημα είναι να μην το προκαλέσεις. Όποιος δεν το κατάλαβε αυτό μετά την 11η Σεπτ και τη Μαδρίτη, είναι κοντόφθαλμος ή απλά εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων.
Εδώ η τρομοκρατία αλλοίωσε ολόκληρο εκλογικό αποτέλεσμα και εσύ βγαίνεις (σαν δεξιά κυβέρνηση) και λες ότι θέλουμε το ΝΑΤΟ; Τίποτα δεν κατάλαβες δηλαδή;
Όταν λες ότι κάτι είναι αναπόφευκτο, εμπίπτεις στην ίδια κατηγορία με όλους αυτούς που αθωώσαν τα "λάθη" που περιέγραψες στο παρελθόν.
Στο κάτω κάτω, αν ήταν αναπόφευκτο, άφησέ το να γίνει από μόνο του. Εσύ γιατί εκτίθεσαι και φαίνεσαι να το ζητάς;ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. ttask Που το είδες αυτό; 24/3/2004 2:31:04 μμ
. . stefanos ... 24/3/2004 2:46:19 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099