ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Βιβλία home...
  Επιστροφή στο FORUM
  ’λλα FORUM Ενεργά
  ’λλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας GDelta
Αποστολή 21/6/2002 12:41:31 μμ
Τίτλος O ΠΑΓΟΣ!
Κείμενο Ο Ξυγγραφέας του "Τα Χαστουκόψαρα" λέγεται Λένος Χρηστίδης. Ο ίδιος έχει γράψει επίσης και τον ΠΑΓΟ. (Με δευτερεύοντα τίτλο "Ή Πως Να Απολαμβάνετε Τα Ωφέλη Του Καπιταλισμού, Χωρίς Να Χάνετε Από Τα Μάτια Σας Το Όραμα Της Αταξικής Κοινωνίας")

Ο Πάγος έχει ξυγραφτεί υπό τα ψευδόνυμα "Μπουλαλάκης και Μάζαρης". Το βιβλίο είναι ένα επικό μυθιστόρημα με βιβλικές επιρροές. Μια ανάλυση και κριτική των μεγάλων οικονομικών και κοινωνικών συστημάτων, μια ουσιώδης, εκ βάθους επιστημονική ματιά στα μέγάλα ερωτήματα της ζωής και στις ανθρώπινες σχέσεις, ένα βιβλίο που δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο, αλλά θα σημαδέψει τον εκάστοτε αναγνώστη βαθύτατα και για πάντα.

Χωρίς πλάκα.

Ο Πάγος είναι γραμμένος με τόση δόση τρέλας και σουρεαλισμού που αγγίζει τα όρια της ιδιοφοιούς γραφής! Επίσης διδάσκει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως για παράδειγμα ποιος ανακάλυψε τον "Λάκη Λαζόπουλο", το "Θέατρο (όχι ως τρόπο έκφρασης, αλλά ως χώρο)" ή τον "εκτοξευτή σκατού μέσου βεληνεκούς", τι είναι ο ’ξωνας, ο Βάξωνας και ο Γάξωνας, τι ζητάει από τη ζωή του επιτέλους ο Νώε (μια καλημέρα βρε παιδιά) ή ποιο είναι το μεγάλο σχέδιο του Θεού για τον άνθρωπο.

Βρείτε το και διαβάστε το Οπως και Δήπωτε!
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099