ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2002-2003 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 27/2/2003 3:18:36 μμ
Τίτλος Φοβάμαι ότι επιβεβαιώνομαι
Κείμενο Δεν περίμενα εσκεμμένα το παιχνίδι με τον ΜΠΑΟΚ για να κάνω το μετά Χρηστόν προφήτη, δούλευα και δεν πρόλαβα να απαντήσω. Δε νομίζεις όμως ότι προς το παρόν τα γεγονότα με επαληθεύουν?
Ο γαύρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπρεπε να χάσει για να ικανοποιηθεί το μπαοκτσίδικο κοινό αίσθημα. Όχι ότι έπαιξε καλά, κάθε άλλο, αλλά σίγουρα και ο μπάοκ δεν ήταν καλύτερος. Και μας έδωσε και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι( δε λέω ψεύτικο γιατί εμένα ειλικρινά μου φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει επαφή) και ξανά μανά τα ίδια από τα μπαόκια. Πέτρες, διαμαρτυρίες σε κάθε φάση και τζάμπα μαγκιές οπαδών και παικτών όπως ο Μάρκος και ο Οκκάς. Και όλοι σήμερα κάνουνε γαργάρα και το ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο προέκυψε το 2ο γκολ και το οφσάιντ του 3ου( αλήθεια γιατί δε μας το έδειξαν από την κάμερα στην ευθεία?)Και ο Αναστασιάδης, ενώ ξεσήκωσε όλο το γήπεδο με τα καραγκιοζιλίκια του, μετά μας πούλαγε και fair play και "προστάτευε" τους παίκτες. Μα καλά για τόσο λαμάκες μας περνάει? Γι' αυτό σου λέω ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν ξανά το αντιολυμπιακό μέτωπο, δεν έχω μανία καταδίωξης. Νομίζω δε ότι για αυτές τις καταστάσεις έχουμε και εμείς ευθύνη εν μέρει, γιατί έχουμε "παρακυριλλέψει" σαν ομάδα.
Τώρα, για αυτά που λες για τον Τάκη, νομίζω ότι ξεχνάς ότι είναι καθαρά οπαδική εκπομπή. Ακόμα και να ισχύουν εξ' ολοκλήρου, δε νομίζω ότι βλέπει κανείς τον Τάκη για να ενημερωθεί αντικειμενικά. Αυτός φταίει που έχει θεαματικότητα και τον βλέπετε και όλοι οι υπόλοιποι οπαδοί? Ούτε το παίζουν δημοσιογράφοι και αυτός και οι άλλοι. Θεωρώ λοιπόν ότι οι υποτιθέμενοι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι είναι πολύ περισσότερο προκλητικοί, λαμβάνοντας υπόψη μάλιστα ότι τέτοιοι υπάρχουν σε όλα τα μέσα και όχι μόνο σε ένα μικρό κανάλι με θεαματικότητα στη μισή Ελλάδα και λιγότερο.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Tassos dia tou logou to alithes... 28/2/2003 7:38:01 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099