ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ανέκδοτα Μέρος Τρίτον! home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας DeNnNiS
Αποστολή 8/6/2003 2:14:52 πμ
Τίτλος Γάτος με... πέταλα!
Κείμενο Μήτσος μισούσε θανάσιμα τον γάτο της γυναίκας του και αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί. Τον έβαλε στο αυτοκίνητο, τον πήγε 20 οικοδομικά τετράγωνα μακριά από το σπίτι και τον παράτησε. Μόλις ο Μήτσος γύρισε με το αυτοκίνητο στο σπίτι, ανοίγει την πόρτα και ...βλέπει μπροστά του τον αντιπαθή γάτο.

Κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, αλλά σκέφτηκε λογικά: "Μάλλον τον άφησα κοντά". Ετσι, την επόμενη ημέρα αποφάσισε να τον παρατήσει 40 οικοδομικά τετράγωνα μακριά. Ομως, μόλις γύρισε σπίτι, τον περίμενε η ίδια δυσάρεστη έκπληξη: Ο γάτος ήταν εκεί...

Την επόμενη μέρα τον πήγε 80 τετράγωνα μακριά, την άλλη 160, αλλά πάντα ο γάτος έβρισκε τον δρόμο και γύριζε σπίτι. Τελικά ο Μήτσος το πήρε απόφαση. Εφυγε πιο νωρίς από τη δουλειά του, έβαλε τον γάτο στο πορτ-μπαγκάζ για να μη βλέπει και ξεκίνησε το ...ταξίδι. Οδήγησε πολλά χιλιόμετρα μακριά, έστριψε δεξιά, έστριψε αριστερά, πέρασε τις γραμμές του τρένου, πέρασε μια γέφυρα, ξανάστριψε αριστερά, ξανάστριψε δεξιά, πήγε διαγώνια, ανέβηκε ένα βουνό, κατέβηκε ένα άλλο κι όταν βεβαιώθηκε πως πλέον η απόσταση ήταν πολύ μεγάλη, άνοιξε το πορτ-μπαγκάζ και πέταξε έξω τον γάτο.

Μερικές ώρες αργότερα, ο Μήτσος τηλεφώνησε στο σπίτι του: "Ελα, γυναίκα, είναι εκεί ο γάτος;", ρώτησε, για να απαντήσει η γυναίκα του με φυσικότητα: "Ε, πού αλλού να είναι; Βέβαια και είναι εδώ..."
"Δώσ' τον μου στο τηλέφωνο τον κωλόγατο, γιατί χάθηκα ο μαλάκας και δεν ξέρω πώς να γυρίσω πίσω".
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099