ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αλλάζουμε Απόψεις home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Kostakis
Αποστολή 12/2/2004 12:34:49 μμ
Τίτλος {Αλά Κώστας Πρέκας} : Αναγκάζομαι να λύσω πάλι τη σιωπή μου...
Κείμενο Με λύπη μου διαπιστώνω ότι τείνουμε να καταντήσουμε το Νύγμα από πεδίο ιδεολογικής αντιπαράθεσης και ωρίμου διαλόγου μέσω ουσιαστικής επιχειρηματολογίας σε χώρο ανταλλαγής μειωτικών και υποτιμητικών χαρακτηρισμών φασίζουσας νοοτροπίας και υποκουλτούρας μίας άλλης εποχής. Με συνήγορο τη μακρά διαδρομή μου στον εν λόγω διαδικτυακό χώρο, μάρτυρες υπεράσπισης τους αρκετούς εκλεκτούς φίλους που έχω δημιουργήσει (κάποιοι δεν ξέρουν τόπι, αλλά αυτό είναι το λιγότερο) και με στόχο τη διατήρηση του επιπέδου του Νύγματος και την προσήλωσή του στις βασικές αρχές της δημοκρατίας και του δικαιώματος του "ελευθέρως ομιλείν"

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ

ως επονείδιστες οποιεσδήποτε απαξιωτικές, στο παρόν και στο μέλλον, αναφορές έναντι εκάστου μέλους του χώρου μας και

ΚΑΛΩ

τους (καλώς ή κακώς, αυτούς διαθέτουμε) δημιουργούς και διαχειριστές του site όπως προβούν στις δέουσες ενέργειες, προκειμένου για τα ανωτέρω. Σε αντίθετη περίπτωση, κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για την πιθανότητα μετατροπής του Νύγματος από ζωντανό κύτταρο διαδικτυακής επικοινωνίας σε νεκρή οντότητα ενός μελλοντικού παρελθόντος. Αναφέρω ως παράδειγμα την πλήρη απονεύρωση των χώρων ζωντανής συνομιλίας (chat rooms) τον τελευταίο χρόνο, ως επίσης και την αποχή πολλών, ποιοτικών και μη (εδώ βάλτε το δικό μου όνομα...), συνδαιτημόνων από τα forums και τους λοιπούς χώρους επικοινωνίας.

Με την ελπίδα ότι τα ανωτέρω θα αποτελέσουν απαρχή για τη βελτίωση των υπηρεσιών του αγαπημένου μας Νύγματος και με απόλυτο σεβασμό απέναντι σε καθένα από τα μέλη του.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Μετά τιμής
kostakis

ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099