ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Μεταγραφική Περίοδος home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας nadro
Αποστολή 7/7/2003 1:27:30 μμ
Τίτλος Καλώς τον
Κείμενο Και τη δεκαετία του 70 είχαμε χούντα αλλά δε συγκρίνουμε το σήμερα με το τότε. Και εξηγούμαι:
α)Τη δεκαετία του '90 δεν υπήρχε προφανώς ο νόμος (που ψηφίστηκε πέρυσι?) για τα χρέη των ομάδων. Αντίθετα τώρα υπάρχει και είναι θετικό κατ' εμέ ότι εφαρμόζεται. Η χειρότερη των εξελίξεων θα είναι να πέσει όντως κάποια από αυτές τις ομάδες αλλά δε το βλέπω.
Πάρε και τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΟ:
"Πέρσι δώσαμε 785 εκ. δρχ. σε φόρους για να είμαστε εντάξει και αυτό σημαίνει κάτι. Αυτό πρέπει να λάβουν υπ όψιν όλοι και να μην παίρνουν ως αδυναμία. Ο Παναθηναϊκός απαιτεί από την Πολιτεία και τους φορείς ισονομία. Ο νόμος που ψηφίστηκε πρέπει να γίνεται σεβαστός από όλους και να μπει επιτέλους μία τάξη"

β)Ο Κόκκαλης ανέλαβε τον Ολυμπιακό αφού πήρε εγγυήσεις από το κράτος ότι δε θα τον βιάσουν μόλις αναλάβει τα χρέη του Ολυμπιακού αλλά θα του κάνουν διακανονισμό (ευνοικό γι' αυτόν αλλά και για το κράτος που αλλιώς δε θα έβλεπε δεκάρα) για την διευθέτηση (δε λέω αποπληρωμή :) του χρέους. Επίσης συμφώνησε να μη τον εμποδίσουν να κάνει έξοδα πριν πληρώσει τα χρέη. Καλώς ή κακώς (καλώς για μένα αλλιώς θα ήταν ο Ολυμπιακός στις κάτω εθνικές τώρα λόγω χρεών και λόγω του ότι δε θα είχε σταθερή διοίκηση) αυτό έγινε με την τότε κυβέρνηση, το τότε κράτος και τους τότε νόμους.

Υ.Γ. Δε νομίζω ότι ο φίλτατος ρεπόρτερ Κωστάκης μπορεί να βρει περισσότερα στοιχεία από την ΕΕΑ ή αν δε σε καλύπτει η αξιοπιστία της από οποιονδήποτε ρεπόρτερ (και στα συγκεκριμένα θέματα ασχολούνται και θα ήθελαν να βρουν τα στοιχεία που περιμένεις πολλοί και όχι μόνο αθλητικοί δημοσιογράφοι)
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Kostakis Αγαπητέ φίλε Νάσο... 7/7/2003 1:47:29 μμ
. . nadro Αυτός είναι ρεπόρτερ! 7/7/2003 5:21:03 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099