ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2003-2004 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας GOLADAS
Αποστολή 27/2/2004 9:42:25 πμ
Τίτλος ΠΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
Κείμενο ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ"ΠΟΝΑΕΙ" ΚΑΙ ΤΟΙΑΥΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩ:
-ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ(ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗ,ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΔΕΣ ΓΙΑΤΡΙΝΑ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΑ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΡΗ,ΑΕΚ,ΑΙΓΑΛΕΩ -ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΡΕΜΠΕ(!) ΜΕ ΠΑΟΚ-ΤΥΦΛΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ-ΤΥΦΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ(ΜΠΑΛΩΚΑΣ-ΦΙΛΙΠΟΠΥΛΟΣ-ΛΙΜΑΤΖΑΚΗΣ),ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (ΜΑΙΜΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ -ΑΚΥΡΩΘΕΝΤΑ ΓΚΟΛ (Π.Χ.ΤΟΥ ΛΑΓΩΝΙΚΑΚΗ/ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-)ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΤΩΝ "ΗΜΕΤΕΡΩΝ" ΔΙΑΤΗΤΩΝ ΕΝΩ ΟΙ ΜΠΑΤΡΑΣ-ΤΡΙΚΑΛΗΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ (ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ?), ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ "ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ" ΚΑΙ "ΓΚΑΓΛΚΑΤΣΗΣ" ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ" ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ(ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ....)
-ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΣΤΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΣΚΑΛΙΖΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ-ΠΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΥΓΜΑΧΙΑ, Η ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ, ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ-ΒΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ (ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ- ΚΑΚΟ MANAGEMENT ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΟ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΤΟΣΟ ΕΓΧΩΡΙΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ).
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ?
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ...ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?
ΓΙAΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ Ο ΘΕΙΟΣ? ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΖΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΔΕΣ-ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΔΕΣ-ΖΩΓΡΑΦΟΥΣ-ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΔΕΣ-ΜΠΟΡΟΘΡΥΛΟΥΣ(Ο ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΧΡΙΣΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ)-ΕΥΘΙΜΙΑΔΗΔΕΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗΔΙΔΕΣ-ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΔΕΣ-ΔΟΥΡΟΥΣ-ΝΙΚΟΥ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ)-ΚΑΛΥΒΕΣ ΚΛΠ,ΚΛΠ.ΚΛΠ(ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΟΡΑΚΙΩΝ)
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. gbenec no CAPS LOCK 27/2/2004 7:29:50 μμ
. Tassos συμβουλή 27/2/2004 3:09:19 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099