ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αυτό το άκουσες; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας bananna
Αποστολή 22/11/2003 11:52:38 πμ
Τίτλος Βλογάμε τα γένια μας
Κείμενο Και εγώ το ειχα διαβάσει και αναρρωτήθηκα αν ασκεί κανείς κριτική την ώρα που διαβάζει τέτοια κείμενα ή αν απλά βαυκαλιζόμαστε.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να περιφανευόμαστε που είμαστε καταχρεωμένοι αλλά οι πολιτικοί μας έχουν καταθέσεις στην Ελβετία. Μας κλέβουν απροκάλυπτα και εμείς χαιρόμαστε! Θεωρητικά πεινάμε και μετά μένουμε σε πολυτελή ξενοδοχεία? Εκεί την θέλω την εφορία! Έχουμε καταντήσει
να δηλώνουν όλοι μισθούς πείνας και οι μόνοι που πληρώνουν εφορία να είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Πώς να ορθοποδήσει έτσι η Ελλάδα?
Στήνουμε και τον κόσμο στα αεροδρόμια, δεν λέω έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να απεργούν, αλλα περιμένεις να ξανάρθει ο τουρίστας μετά απο αυτό? Οχι, θα πάει στην διπλανή Τουρκία, επίσης γραφική, αντίστοιχες παραλίες και πάνφθηνη (ξέρω εκμεταλλεύονται τον εργάτη, αλλα δυστυχώς κανείς δεν θα το υπολογίσει αυτό). Ποιός είπε οτι είναι φθηνή η Ελλάδα? Παιδιά, ζω στην ακριβότερη πόλη της κεντρικής Ευρώπης και όταν κατέβηκα Ελλάδα τρελάθηκα με τις τιμές. 4 Ευρώ ο καφές? Μα πόσο εκλεκτός είναι πια? Όσο για τα νοίκια, εσείς τα ξέρετε καλύτερα...
Η Ευρώπη έκανε μια έκθεση για τα προς ένταξη μέλη και έφερε την Ελλάδα σαν παράδειγμα προς αποφυγή. Έτσι όπως πάμε θα μας κόψουν τις επιδοτήσεις και θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε. Καλώς η κακώς εξαρτώμαστε απο την Ευρώπη (οικονομικά). Προς το παρόν επιβιώνουμε, αλλα θα έρθουμε κάποια στιγμή σε τέλμα και τότε ποιος μας σώζει.
Και εμένα με γεμίζουν οι ιδιαιτερότητες της Ελλάδας (πράγματι τα περισότερα σουβλατζήδικα λέγονται Τ' Αγραφα :) ) και γι' αυτό με πονάει που εθελοτυφλούμε και περηφανευόμαστε για το πώς καταντήσαμε αυτό τον τόπο.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Μαρλεν Η μαγκια θα μας μεινει 22/11/2003 3:41:52 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099