ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αυτό το άκουσες; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας GDelta
Αποστολή 21/4/2005 7:05:40 μμ
Τίτλος Ο Δικηγόρος Του Διαβόλου.
Κείμενο Ας δούμε τα πράγματα λιγάκι από την άλλη μεριά. Προσωπικά μπορώ να κατανοήσω τους λόγους που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον, έστω και τον Κούγια να δείρει κάποιον άλλο. Δεν είναι και τόσο περίεργο το φαινόμενο κάποιος να νευριάσει τόσο πολύ, ώστε να φτάσει στη βία.
Βέβαια, αν αποστασιοποιηθούμε λίγο από την αιτία του ξυλοδαρμού, εκεί είναι που έχω τις αντιρήσεις μου με τον Κούγια.

Ξέχνα για λίγο πως τον είπε αποτυχημένο gay ο Βαλιανάτος. Το θέμα είναι πως ο Κούγιας ξυλοκόπησε κάποιο άλλο άτομο, όποιος κι αν είναι αυτός, όποιος κι αν είναι ο λόγος.

Το θέμα είναι να είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας και να αντιμετωπίζουμε τις ανάλογες συνέπειες. Μπορεί όντως οι δηλώσεις του Βαλιανάτου να ήταν αδικαιολόγητες, μπορεί να ενόχλησαν τον Κούγια λίγο παραπάνω από όσο θα ενοχλούσαν κάποιον άλλον. Και τι με αυτο;;

Έχει ακούσει κανείς κάτι για κυρώσεις στον Κούγια; Το μόνο που άκουσα εγώ είναι πως θα διαγραφεί από τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ δικηγορικό σύλλογο και θα γραφτεί στον αντίστοιχο του ΠΕΙΡΑΙΑ! Ούτε γάτα ούτε ζημιά δηλαδή. Και τη "λούγκρα" έδειρε και το κομμάτι του έκανε και μάγκας φάνηκε και τίποτα δεν έγινε.

Προσωπικά η όλη φάση μου προκαλεί μια αηδία (για τον Κούγια) και το γεγονός ότι μιλάμε για "δικαιώματα ομοφυλοφίλων" και "θεσμοθέτιση κανόνων" νομίζω πως απορρέει από ρατσιστικές τάσεις.

Θα θέσω ένα άλλο παράδειγμα. Αν κάποιος αλλοδαπός έβριζε τον Κούγια και αυτός τον έδερνε, θα ήταν σωστό να υποστηρίζουμε πως "καλά του έκανε του βρωμοξένου", "εμείς όταν χτίζαμε Παρθενώνες..." και άλλα τέτοια χαρούμενα;

Τέλως πάντων, προσωπικά θεωρώ το Βαλιανάτο από τα πιο σοβαρά δημόσια πρόσωπα που υπάρχουν, σε αντίθεση με τον Κούγια που είναι απλά μαϊντανός.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099