ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Πού οδηγείται ο τόπος; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας xirouhator
Αποστολή 1/2/2001 5:10:48 μμ
Τίτλος α-βρα-μο!
Κείμενο Μου φαίνεται τελικά ως ένα συντονισμένο σχέδιο υποστήριξης του δημάρχου για την πρωθυπουργία!

Από τότε που εμφανίστηκε ως υποψήφιος αρχηγός/ιδρυτής νέου πολιτικού σχήματος στο προσκήνιο, ενώ κανείς θα περίμενε να υπάρξει γόνιμη κινητικότητα και προβληματισμός στα δύο μεγάλα κόμματα, ώστε να καλυφθούν τα όποια ερείσματα μπορεί να έχει ένας νέος πολιτικός σχηματισμός, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Οι πολίτες συνεχίζουν να εισπράττουν την κούραση των μεγάλων κομμάτων, με αποτέλεσμα ίσως και να ελπίζουν ότι ο δήμαρχος έχει κάτι νέο να πει. Δεν είναι τυχαίο ότι οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος να εμφανίζεται θετικά διακείμενο προς (τουλάχιστον) την ύπαρξη του νέου κόμματος.

Η αλήθεια είναι ότι ο δήμαρχος έχει μπει στο παιχνίδι και μέχρι τώρα παίζει καλά. Εμφανίστηκε μάλιστα πιο μαχητικός, κάνοντας δηλώσεις και για θέματα της 'κεντρικής πολιτικής σκηνής'. Απομένει να τον δούμε στη συνέχεια και στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Κι ας ελπίσουμε ότι όχι μόνο θα ξεπεράσει τις προσδοκίες αλλά θα κάνει και τους 'υπόλοιπους' να ανασυνταχθούν παραγωγικά συντόμως...
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099