ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΨΗΦΙΣΤΕ!
Big Brother
Εδώ και μερικές εβδομάδες μεγάλος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός εξασφάλισε τα δικαιώματα διοργάνωσης του reality-show τηλεπαιχνιδιού που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη και την Αμερική. Για τα δικαιώματα του παιχνιδιού ανταγωνίστηκαν οι δυο μεγαλύτεροι ιδιωτικοί σταθμοί της χώρας. Το παιχνίδι αναμένεται να έχει μεγάλη τηλεθέαση και να φέρει σημαντικά έσοδα στους διοργανωτές. Ωστόσο οι απόψεις γύρω από αυτού του είδους τα show διίστανται και με αφορμή το συγκεκριμένο έχει ανοίξει η συζήτηση σε σχέση με τα όρια της τηλεόρασης. Εσείς πώς το βλέπετε;
Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προβολή του εν λόγω παιχνιδιού. Θα με ενδιέφερε ίσως και να συμμετάσχω.
Θα το παρακολουθήσω ευχαρίστως αλλά δεν θα συμμετείχα ενεργά σε καμία περίπτωση.
Δεν χαίρομαι ιδιαίτερα για την ύπαρξη αυτού του παιχνιδιού στην ελληνική τηλεόραση αλλά θα παρακολουθήσω τουλάχιστον μερικά επεισόδια από περιέργεια.
Α-πα-πα-πα-πα, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα. Δε θα το βλέπω παρά το γεγονός ότι είμαι περίεργος/-η σχετικά με αυτό, γιατί δε θέλω να συμβάλω στην επιτυχία αυτού του παιχνιδιού. Κάθε επιτυχία του είναι ένδειξη πολιτιστικής παρακμής.
Το παιχνίδι και η συζήτηση γύρω από αυτό με αφήνει παγερά αδιάφορο/-η και συνεπώς δεν πρόκειται να το παρακολουθήσω.
Το παιχνίδι είναι ένα εφεύρημα των πρακτόρων της CIA για να μας κάνουν σιγά-σιγά όλους ματάκηδες και ρουφιάνους. Θα διαδηλώσω στα προπύλαια εναντίον του παιχνιδιού και θα το παρακολουθώ ανελλιπώς μονάχα για να ενημερώνομαι και να ενισχύω την επιχειρηματολογία μου εναντίον του.
 
 
Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί από τις 31/7/2001.
Επικοινωνία
  Άλλες Ψηφοφορίες
  FORUM
  Μάθετε ...
  Κείμενα Ημέρας
  e - Ευχετήριες Κάρτες
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099