ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΑΡΧΕΙΟ "ΑΚΟΥΣΑΜΕ"

Ακούσαμε από δω κι από κει και γενικώς...

Από τον Ιούνιο 2000 e-δημοσιεύτηκαν συνολικά 335 'Aκούσαμε'. Παρακάτω βλέπετε τα 'Aκούσαμε' 1-10 κατά φθίνουσα ημερομηνία εμφάνισης.

5/3/2014: stokarotsi.gr: Η λαϊκή στο σπίτι σας!

σχετική εικόνα Παραγωγοί με ονοματεπώνυμο συνεργάζονται με την ιστοσελίδα www.stokarotsi.gr και, χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση, προσφέρουν στο σπίτι του κάθε ενδιαφερόμενου τα προϊόντα τους, την ίδια ημέρα και στην ίδια ακριβώς τιμή που τα πωλούν στον πάγκο από την λαϊκή της γειτονιάς του. Εξυπηρετούν, δηλαδή, τους καταναλωτές εστιάζοντας σε καλά προϊόντα με προσιτές τιμές στις γειτονιές! (hits: 783)
[http://stokarotsi.gr]

24/7/2013: Τα κορυφαία cheat codes για games

σχετική εικόνα Video Games και cheats. Πόσοι άραγε δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει όταν ένας τίτλος πήγαινε να τους σπάσει τα νεύρα; Πόσοι δεν προσπάθησαν να «ξεγυμνώσουν» τη Lara Croft αφιερώνοντας ώρες πάνω στα πρώτα Tomb Raider και πόσοι δεν κατάφεραν να περάσουν τανκς και ιδιαίτερα οχήματα στο Grand Theft Auto για να διαλύσουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Δε χρειάζεται να μην το παραδέχεστε, όλοι έχετε χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή στη ζωή σας ένα cheat. Δεν σας πιστεύουμε και να ισχυρίζεστε το αντίθετο. Πάμε λοιπόν να δούμε τις 10 κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του video game cheating μέσα από το αφιέρωμα που ακολουθεί… (hits: 967)
[http://www.enternity.gr/Top10/%CE%A4%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%B1%CE%AF%CE%B1-Cheat-Codes/98.html]

4/4/2013: Για δες! Μετατρέψτε το smartphone σας σε πορτοφόλι προσφορών

σχετική εικόνα Η 1η ελληνική εφαρμογή για προσφορές και ηλεκτρονικά κουπόνια αποκλειστικά για smartphones. Δεν απαιτείται καμία on-line πληρωμή ή πιστωτική κάρτα, καθώς η καινοτομία είναι πως δεν υπάρχουν μεσάζοντες! Ενημερωθείτε και ψωνίστε έξυπνα. Διατίθεται δωρεάν για iPhone και για Android. (hits: 722)
[http://www.yiades.com]

8/11/2012: Το MSN πέθανε. Ζήτω το Skype!

σχετική εικόνα Ύστερα από περισσότερο από μια δεκαετία το Windows Live Messenger επρόκειτο να αποτελέσει σύντομα παρελθόν για να δώσει την θέση του στο Skype, το οποίο απέκτησε η Microsoft πριν περίπου ένα χρόνο. Σύμφωνα με πηγές από τη Microsoft το Windows Live Messenger θα σταματήσει στους επόμενους μήνες, όμως η τεχνολογία πίσω από αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει αφού θα αξιοποιείται από το Skype. Οι διαδικασίες μετάβασης των χρηστών από την μια πλατφόρμα στην άλλη έχουν ήδη ξεκινήσει, με περίπου το 80% των μηνυμάτων που αποστέλλονται στο Skype διαχειρίζονται από το Messenger, ενώ στο μέλλον οι χρήστες θα μπορούν να συνδέονται μέσω των λογαριασμών τους και να βλέπουν και να διαχειρίζονται κανονικά τις επαφές τους μέσω του περιβάλλοντος του Skype. Ήδη οι χρήστες του Skype 6.0 για Windows & Mac έχουν την επιλογή να συνδεθούν μέσω του λογαριασμού τους στο msn ή στο facebook. (hits: 627)
[http://www.adslgr.com/forum/threads/674857-%CE%97-%CE%9Cicrosoft-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB]

29/5/2012: Με το βλέμμα στο μέλλον

σχετική εικόνα Η Ειρήνη Νικολοπούλου φιλοξενεί στο στούντιο του Focus Web TV τους Παύλο Παπαδάτο, από την Ν.Δ., τον Νίκο Μανιό, από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, τον Οδυσσέα Βουδούρη, από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, από τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ και μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, τον Κωνσταντίνο Φλαμή,δημοσιογράφο. (hits: 620)
[http://www.dimiourgiaxana.gr/index.php/omilies-synenteuxeis/983-kotrotsos-focuswebtv]

7/2/2012: Δωρεάν μαθήματα από φοιτητές του ΕΜΠ σε μαθητές

σχετική εικόνα Είκοσι φοιτητές των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου προσφέρουν δωρεάν εδώ και λίγες μέρες ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου των οποίων οι οικογένειες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στο να πληρώσουν τα δίδακτρα του φροντιστηρίου. Η ιδέα γεννήθηκε όταν οι φοιτητές του ΕΜΠ προσπάθησαν να αναζητήσουν μεθόδους παρέμβασης στην κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα και παροχής βοήθειας προς τους πολίτες που υφίστανται τις μεγαλύτερες συνέπειες. (hits: 703)
[http://www.koutipandoras.gr/?p=15079]

2/2/2012: Συνέντευξη Χριστιανόπουλου στην Τσαπανίδου

σχετική εικόνα Η συνέντευξη ενός από τους τελευταίους των Μοϊκανών στη δημοσιογράφο τελικά απέδειξε πως ίσως να υπάρχουν ακόμα Ευγένεια, Αξίες και Αναγνώριση. (hits: 594)
[http://www.ipop.gr/2012/01/%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E-%CE%BA-%CF%87%CF%81]

20/12/2011: Τζίτζικες και μέρμηγκες - ο κυρίαρχος μύθος

σχετική εικόνα Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια χώρα του Νότου, τα τζιτζίκια ζούσαν ανέμελα σε μια συνομοσπονδία με μερμήγκια βόρειων χωρών τα οποία δούλευαν, δούλευαν και δούλευαν. Όσο η συνομοσπονδία τους αυτή πέρναγε μέρες καλοκαιριού, όλα πήγαιναν φίνα. Τα τζιτζίκια τραγούδαγαν και κορόιδευαν τα μερμήγκια αλλά και τα μερμήγκια που και που επισκέπτονταν τον Νότο για μερικές εβδομάδες ανεμελιάς στον ήλιο δίπλα στα τεμπέλικα τζιτζίκια. (hits: 803)
[http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=11081]

16/12/2011: Να πώς η US Federal Reserve ελέγχει όλο τον κόσμο

 (hits: 726)
[http://youtu.be/YV1ot6k_3Vk]

20/9/2011: Σχεδόν 3 τρις για την Ελλάδα

σχετική εικόνα Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με ονομασία E.N.D. (Ellas Never Dies) υπόσχεται πλήρη διαγραφή δημόσιου και ιδιωτικού χρέους συν ένα κεφάλαιο για την ανάπτυξη της χώρας ή την πλήρη καταστροφή του τραπεζικού συστήματος στην Ευρώπη κι όχι μόνο! (hits: 705)
[http://www.ellasneverdie.org]

Επιστροφή στο Σπίτι
ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ!

Κάντε κλικ εδώ για να "ακούσετε" μόνο τα πρόσφατα νέα!

Διασκέδαση
  ΑΚΟΥΣΑΜΕ (μόνο φρέσκα!)
  Ατάκες
  Ατάκες TOP 10
  Video
  Video TOP 10
  ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099