τραγουδάκια, βιντεάκια, ατάκες και πάει λέγοντας δε σ'αρέσαν οι Κουκουβάουνες; πάμε στη Μαγκουφάνα! η ηλεκτρονική επικοινωνία της πύλης για τα κακόμοιρα που διαβάζουν ...η απίστευτη πύλη! ΤΟ e-περιοδικό

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Δείτε το προφίλ της πύλης, την επισκεψιμότητά της, την κατανομή των μελών της και όλα τα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία. Τώρα μπορείτε να γνωρίσετε ακόμη περισσότερο την μεγάλη παρέα στην οποία είστε μέλος! [Yπηρεσία διαθέσιμη μόνο σε μέλη].

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΙΛΩΝ / ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ

Προσθέσθε καινούριους φίλους από τα υπάρχοντα μέλη στην προσωπική λίστα σας, [Yπηρεσία διαθέσιμη μόνο σε μέλη] .
Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθείτε αν βρίσκονται on-line αυτή τη στιγμή, αν συνομιλούν σε κάποιο δωμάτιο συζήτησης, αν είναι σήμερα τα γενέθλιά τους ή αν πρόσφατα έχουν γράψει άρθρο στο Περιοδικό μας! [Yπηρεσία διαθέσιμη μόνο σε μέλη] .
Τέλος, βρείτε τη συμμορία που σας ταιριάζει και ενταχθείτε εκεί για να αποκτήσετε απευθείας δεκάδες νέους φίλους ή φτιάξτε ακόμη και τη δική σας συμμορία [Yπηρεσία διαθέσιμη μόνο σε μέλη] .

ΧΩΡΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Επισκεφθείτε ένα από τα δωμάτια συζητήσεων του ΝΥΓΜΑτος και ανταλλάξτε απόψεις σε ζωντανό διάλογο (on-line chat) με τα μέλη που είναι συνδεδεμένα ταυτόχρονα με εσάς [Yπηρεσία διαθέσιμη μόνο σε μέλη].

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

Το ΝΥΓΜΑ προσφέρει στα μέλη του την Υπηρεσία Σύντομων Μηνυμάτων NYGMA SHORT MESSAGES (N-SMS). Ανταλλάξετε μηνύματα με τα άλλα μέλη και καταργείστε τους συμβατικούς τρόπους επικοινωνίας! [Yπηρεσία διαθέσιμη μόνο σε μέλη].

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ

Αναζητήστε άλλα μέλη του ΝΥΓΜΑτος μέσω του κωδικού (username), του ονοματεπώνυμου ή απλά του φύλου τους... Επικοινωνήστε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο! [Yπηρεσία διαθέσιμη μόνο σε μέλη].

ΣΕΛΙΔΕΣ ΦΙΛΩΝ

Επισκεφτείτε σελίδες φίλων μας ή δικτυακούς τόπους που θέλουν να ενθαρρύνουν την προσπάθειά μας. Στις σελίδες αυτές με λίγο ψάξιμο (πάντα!) μπορείτε να βρείτε πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ποτέ δεν ξέρετε! [Yπηρεσία διαθέσιμη μόνο σε μέλη].

ΞΕΦΩΝΙΣΜΑΤΑ!

Με την υπηρεσία μας αυτή μπορείτε να διαδώσετε μία ψευδή (και όχι μόνο) είδηση για κάποιον ή κάποιους φίλους σας, με ένα μοναδικά αληθοφανή τρόπο και να γελάσετε και εσείς, αλλά και οι φίλοι σας με την ψυχή σας! [Yπηρεσία διαθέσιμη μόνο σε μέλη].

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΛΗ

Πολύ δύσκολο να βρείτε κάτι ενδιαφέρον εδώ, εάν δεν είστε ήδη μέλος. Εάν η αριστερή στήλη σας κέντρισε το ενδιαφέρον, μπορείτε να γραφτείτε κάνοντας κλικ εδώ!

Κωδικός:
Συνθηματικό:
Αποθήκευση:
Ξεχάσατε κωδικό ή συνθηματικό;
  Θέλω κι εγώ να γίνω Μέλος
Περιοδικό
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099