ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ...
 
Το ΝΥΓΜΑ αναζητεί συνεργάτες

Με πείσατε, θέλω κι εγώ να γραφτώ μέλος!!

Επικοινωνία
  Μάθετε...
  FORUM
  Ψηφοφορίες
  Κείμενα Ημέρας
  e - Ευχετήριες Κάρτες
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Πώς τα καταφέρνουμε και τα βγάζουμε πέρα με 10504 μέλη έχετε αναρωτηθεί ποτέ; Εμείς ναι και μάλλον έχουμε έτοιμη την απάντηση: δύσκολα! Εάν ένα 10% μας έστελνε e-mail καθημερινά θα είχαμε καταλήξει στο ψυχιατρείο... Μην νομίζετε όμως ότι τα e-mails που λαμβάνουμε είναι τραγικά λιγότερα (μόνο να μην ξεχνάγατε τον κωδικό πρόσβασης βρε παιδιά, θα κοιμόμαστε καμιά ωρίτσα παραπάνω...).
Λίγο πιο σοβαρά στη δεύτερη παράγραφο τώρα, το ΝΥΓΜΑ αναζητεί όντως συνεργάτες (όχι για να απαντάνε στο e-mail). Επομένως δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συνεργαστούμε. Εάν αρχίσατε ήδη να πείθεστε πατήστε το link: δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να συνεργαστώ τώρα!
Ο πιο απλός τρόπος να συνδράμετε την πύλη είναι να αυξάνετε το υλικό της με τις προσωπικές σας πινελιές (άρθρα, μηνύματα στα forums, συμμετοχή στις συζητήσεις και στις εκδηλώσεις). Τα παραπάνω σας καθιστούν ενεργά μέλη της ΝΥΓΜΑ-πύλης.
Η ομάδα έκδοσης είναι περισσότερο ευαίσθητη (μέχρι δακρύων) στη συλλογή υλικού που είναι αδύνατη για αυτήν και που ενδιαφέρει ένα σημαντικό μέρος των μελών της πύλης, όπως για παράδειγμα τα θέματα εξετάσεων και τα προγράμματα εξετάσεων. Εάν δε είστε τόσο αλτρουιστές ώστε να τα σκανάρετε μόνοι σας σε καλή ποιότητα, ε, τότε, πλέον είστε ένας από τους μεγάλους ευεργέτες της πύλης (και των φοιτητών της αντίστοιχης σχολής βεβαίως-βεβαίως). Εάν η συλλογή θεμάτων εξετάσεων και η αποστολή τους στο ΝΥΓΜΑ είναι το χόμπυ σας, τότε μπορείτε με σιγουριά να πατήσετε το link: θέλω να συνεργαστώ τώρα!
Εάν από την άλλη είστε μεγάλος συλλέκτης υλικού διασκέδασης, ειδικά στις ατάκες από ελληνικές ταινίες, διαφημίσεις κ.λπ. που κάνουν θραύση, τότε η ΝΥΓΜΑ-πύλη σας χρειάζεται επειγόντως. Μαζέψτε την πρώτη φουρνιά από το υλικό και πατήστε το link: εεεεε, θέλω να συνεργαστώ λέμε!
Εάν πάλι είστε δεινός surfer (όχι μόνο στη θάλασσα), τότε σίγουρα θα έχετε πολλές και καλές ιδέες καθημερινώς για ενδιαφέροντα sites στον θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου (γιατί μαμά;). Ευπρόσδεκτη είναι λοιπόν τότε η τακτική συνδρομή σας στη στήλη ακούσαμε της πύλης (στην κεντρική σελίδα κάτω-κάτω για τους απρόσεχτους). Δεν χρειάζεται λοιπόν να σας θυμίσουμε ότι πρέπει σε αυτήν την περίπτωση να πατήσετε το link: αρχίζουν να με πιάνουν τα νεύρα μου....
Πέρα από τον εμπλουτισμό του υλικού της πύλης, υπάρχουν πάντα κάποια πράγματα που κανείς θα ήθελε να κάνει αλλά δεν το ξέρει ακόμη. Γι'αυτό υπάρχει πάντα ζήτηση σε καλές ιδέες. Παραπάνω από ευπρόσδεκτες είναι οι ιδέες που θα βοηθήσουν στην καλύτερη επικοινωνία των νέων μέσω της πύλης. Επίσης, ευπρόσδεκτες οι προτάσεις για την ουσιαστική αναβάθμισή της. Απίστευτα ευπρόσδεκτες οι προτάσεις που συμπεριλαμβάνουν και όρεξη για συμμετοχή στην υλοποίησή τους. Μη διστάσετε τότε να πατήσετε το link: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ;
 
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099