ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΑΘΕΤΕ ...
 
Πώς θα διαφημιστώ στη ΝΥΓΜΑ-πύλη;

Με πείσατε, θέλω κι εγώ να γραφτώ μέλος!!

Επικοινωνία
  Μάθετε...
  FORUM
  Ψηφοφορίες
  Κείμενα Ημέρας
  e - Ευχετήριες Κάρτες
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Ελπίζουμε ότι αυτή η σελίδα θα απαντήσει σε μεγάλο βαθμό στα συχνά ηλεκτρονικά μηνύματα που λαμβάνουμε σχετικά με το πώς υποστηρίζεται οικονομικά η προσπάθειά μας: από την τσέπη μας!! Επειδή όμως, η ομάδα έκδοσης δεν είναι δυνατόν να καλύπτει ες αεί τα "μικροέξοδα" της Πύλης (π.χ. έξοδα hosting, αδειών χρήσης επαγγελματικού λογισμικού κ.τ.λ.) ζητάμε την έμμεση οικονομική σας συμβολή. Εάν έχετε ήδη πειστεί για την αξία της προσπάθειά μας, δείτε τα παρακάτω στοιχεία επισκεψιμότητας και πείστε τους επιχειρηματίες φίλους σας να προβληθούν μέσω της Πύλης έναντι λογικού αντιτίμου.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο webmaster@nygma.gr εάν αποφασίσετε να βοηθήσετε με τον παραπάνω τρόπο την προσπάθεια. Μην μας προτείνετε να δεχθούμε οικονομικές συνεισφορές γιατί αρνούμαστε εκ των προτέρων. Ούτε επίσης να βάλουμε ως πρώτο συνθετικό στο ΝΥΓΜΑ το όνομα της εταιρείας σας έναντι αδρής οικονομικής αμοιβής. Το ΝΥΓΜΑ δεν θέλει μόνο να είναι αδιάφορο σε οικονομικές εξαρτήσεις αλλά να φαίνεται κιόλας (όπως η γυναίκα του Καίσαρα).
Δείτε τον ενδεικτικό τιμοκατάλογο για τις καταχωρήσεις στη ΝΥΓΜΑ-Πύλη που ετοίμασε το Τμήμα Διαφήμισης & Προώθησης του ΝΥΓΜΑτος (πσσσσ).
Το ΝΥΓΜΑ λοιπόν έχει αυτή τη στιγμή 10504 μέλη. Πληροφορίες για την ηλικιακή τους κατανομή, τις ασχολίες τους και την κατανομή τους σε φύλο μπορείτε να βρείτε στα αυτόματα δημόσια στατιστικά της πύλης. Εκεί θα πληροφορηθείτε και τους (τρομακτικούς) ρυθμούς με τους οποίους αυξάνονται τα μέλη μας.
Από τον Ιούνιο 2000, που μπήκε σε λειτουργία ο μετρητής επισκέψεων, έχουμε δεχθεί 15.435.213 μοναδικές επισκέψεις (sessions), ενώ τους τελευταίους δύο μήνες η μέση επισκεψιμότητα σπάει τα κοντέρ! Πληροφορίες για την επισκεψιμότητα της πύλης μας σε sessions θα βρείτε πάλι στα αυτόματα δημόσια στατιστικά της πύλης. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως από το Δεκέμβριο του 2000 η μέση επισκεψιμότητα έχει σχεδόν δεκαπλασιαστεί!!
Σημειωτέον ότι δεν μετράει δεύτερη επίσκεψη από το λογισμικό που χρησιμοποιείτε (internet browser) εάν δεν το κλείσετε τελείως και το ξαναξεκινήσετε (παρακαλούμε όμως μην το κάνετε για να ξέρουμε πόσες πραγματικές επισκέψεις έχουμε).
Αν λοιπόν σας πείσαμε να προβληθείτε στο nygma.gr, επικοινωνήστε μαζί μας στο webmaster@nygma.gr. Εάν πάλι δεν σας πείσαμε, επικοινωνήστε στο webmaster@nygma.gr ώστε να σας πείσουμε (!).
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099