ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ...
 
Προστατεύουμε τα δεδομένα σας

Με πείσατε, θέλω κι εγώ να γραφτώ μέλος!!

Επικοινωνία
  Μάθετε...
  FORUM
  Ψηφοφορίες
  Κείμενα Ημέρας
  e - Ευχετήριες Κάρτες
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Η ΝΥΓΜΑ-Πύλη (και συνακολούθως η ομάδα ανάπτυξης/έκδοσης) δηλώνει υπεύθυνα ότι όλα τα δεδομένα που αφορούν το άτομό σας και που έχετε εισάγει στις ιστοσελίδες της πύλης δεν είναι με κανένα τρόπο προσπελάσιμα από τρίτους. Επίσης, οι σελίδες της περιέχουν μόνο εκείνη την πληροφορία, την οποία η ομάδα μας θεωρεί δημοσιεύσιμη και η οποία πάντα ανήκει σε υποσύνολο αυτής που έχετε δεχθεί να δημοσιευθεί.
Αναλυτικά, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:
(α) Δεν είναι με κανένα τρόπο δημοσιεύσιμο κείμενο περιεχόμενο σε e-mail που έχετε στείλει σε κάποιον προσωπικά από την ομάδα έκδοσης. Αντίθετα είναι δημοσιεύσιμο το υλικό που λαμβάνεται προς δημοσίευση και προστατεύονται πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του συγγραφέα και της πύλης έναντι τρίτων.
(β) Από τα στοιχεία που εισάγετε στο προσωπικό σας προφίλ είναι δημοσιεύσιμα μόνο το όνομα, το επώνυμο, ο κωδικός πρόσβασης και η προσωπική σας ιστοσελίδα και μόνο εφόσον έχετε επιλέξει τη δημοσιοποίησή τους. Το προσωπικό σας e-mail δεν δημοσιεύεται για να σας προστατεύσουμε από κακή χρήση του από τρίτους (π.χ. για διαφημιστικούς λόγους). Όλα τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να αλλαχθούν με το συνθηματικό πρόσβασης (password) που γνωρίζετε μόνο εσείς και που σας αποστέλλεται με αυτόματο τρόπο όταν το ζητήσετε.
(γ) Δεν είναι προσπελάσιμες από τρίτους οι επιλογές σας στις κατά καιρούς ψηφοφορίες.
(δ) Δεν είναι προσπελάσιμο από τρίτους το περιεχόμενο των προσωπικών μηνυμάτων που αποστέλλετε. Αντίθετα, το περιεχόμενό τους μπορεί να ελεγχθεί από την ομάδα έκδοσης μόνο για μήνυμα το οποίο σας έχει αποσταλλεί και μόνο όταν μας κοινοποιήσετε το αναγνωριστικό του (αυτό μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που το μήνυμα έχει κατά τη γνώμη σας υβριστικό περιεχόμενο ή παραπέμπει σε νομικά αδικήματα).
(ε) Η ΝΥΓΜΑ-Πύλη δεν ευθύνεται για κείμενο που αναρτάται σε FORUM ή γράφεται σε χώρο ζωντανής συζήτησης, αν και θα προβεί σε κάθε δυνατή πράξη αποκατάστασης ή τιμωρίας του εμπλεκομένου (προφανώς δεν τίθεται βέβαια θέμα λογοκρισίας).
(στ) Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προστασία των δεδομένων μας, μπορείτε να ρωτήσετε το τεχνικό μας τμήμα.
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099