ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΑΘΕΤΕ ...
 
Κάθε πότε ανανεώνεται το περιεχόμενο του site;

Με πείσατε, θέλω κι εγώ να γραφτώ μέλος!!

Επικοινωνία
  Μάθετε...
  FORUM
  Ψηφοφορίες
  Κείμενα Ημέρας
  e - Ευχετήριες Κάρτες
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Ή με άλλα λόγια, τι μου προσφέρει η καθημερινή πρόσβαση στο ΝΥΓΜΑ; Η ΝΥΓΜΑ-πύλη, όπως ξέρουν οι παλιοί και θα μάθουν οι νεώτεροι, ανανεώνεται καθημερινά!

Κάθε μέρα γύρω στις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδος για τους ξενιτεμένους επισκέπτες μας) έχουμε φρέσκο φρέσκο στην κεντρική σελίδα το Κείμενο Ημέρας (όπως και τα αυγά ημέρας), ένα σύντομο σχόλιο από την οπτική πλευρά της Ομάδας (πενιχρής) Σύνταξης του ΝΥΓΜΑτος...

Στο Περιοδικό έχουμε νέο editorial κάθε Δευτέρα, με την άποψη του ΝΥΓΜΑτος για τα φλέγοντα θέματα της εβδομάδας (όπως πχ οι πυρκαγιές). Επίσης, η υπόλοιπη ύλη του Περιοδικού (και είναι πραγματικά πολλή) ανανεώνεται συνεχώς, καθώς καθημερινά έχουμε νέα κείμενα σε όλες τις κατηγορίες, όπως ιστορίες, κείμενα γνώμης, ποιήματα, σκίτσα, φωτογραφίες-εικόνες, ενημερωτικά αρθράκια και άλλα πολλά που ετοιμάζουμε εμείς είτε μας στέλνετε όλοι εσείς που αποτελείτε το ζωντανό πυρήνα του ΝΥΓΜΑτος!

Η ενότητα Διασκέδαση ενημερώνεται ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ με τα τελευταία τραγούδια, καινούριες ατάκες και ψαγμένα video...
Στην ενότητα Επικοινωνία διαβάστε την άποψη των μελών του ΝΥΓΜΑτος σχετικά με φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας στα FORUM. Εν τω μεταξύ οι Ψηφοφορίες τρέχουν και τα αποτελέσματά τους είναι στη διάθεσή σας. Πού θα πάμε εκδρομή; Ποιος φταίει για τη διαπλοκή; Ποιος σκότωσε τον μπάτλερ;...
Τέλος, οι δύο νέες Yπηρεσίες για τα μέλη του site "Προσωπικά Μηνύματα" (ή Ν-SMS = Nygma Short Messages Service) και "Ζωντανές Συζητήσεις" (On-Line Chat) είναι έτοιμες και σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε με τα υπόλοιπα μέλη μέσω του προσωπικού σας κωδικού (login) είτε δημόσια είτε σε πιο προσωπικό επίπεδο... Ελέγχετε λοιπόν καθημερινά το Καλάθι Μηνυμάτων σας (ποιος ξέρει τι μπορεί να βρείτε μέσα!)

Αρκετά όμως, ώρα να αρχίσετε το ψάξιμο και μόνοι σας! Τον πιο σωστό λόγο για το καθημερινό πέρασμά σας από τη ΝΥΓΜΑ-πύλη θα τον ανακαλύψετε μόνοι σας και θα είναι ο μοναδικός και δικός σας! Εάν συμφωνείτε με τις αρχές μας και θέλετε να μετέχετε στις υπηρεσίες, μπορείτε να εγγραφείτε τώρα στη ΝΥΓΜΑ-πύλη. Όπως και σε όλα τα θέματα που άπτονται της ΝΥΓΜΑ-πύλης, έτσι και εδώ η επιλογή είναι δική σας και απολύτως σεβαστή.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099