ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΑΘΕΤΕ ...
 
Πώς θα φορτώσω το ΝΥΓΜΑ-bannerάκι;

Με πείσατε, θέλω κι εγώ να γραφτώ μέλος!!

Επικοινωνία
  Μάθετε...
  FORUM
  Ψηφοφορίες
  Κείμενα Ημέρας
  e - Ευχετήριες Κάρτες
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Σ' αυτή τη σελίδα θα βρείτε οδηγίες εγκατάστασης του επίσημου banner του ΝΥΓΜΑτος στη σελίδα σας. Όπως ξέρετε, το ΝΥΓΜΑ, ως μη επιχειρηματική προσπάθεια, στηρίζεται στη δική σας συμβολή για τη διάδοσή του στο νεανικό / φοιτητικό κοινό. Ταυτόχρονα, το ΝΥΓΜΑ, στη γενικότερή του προσπάθεια να δημιουργήσει συνθήκες επικοινωνίας στο Διαδίκτυο ανάμεσα σε νέους ανθρώπους, θα εισάγει και τη δική σας δικτυακή διεύθυνση στη λίστα των δικτυακών του φίλων.
Ρίξτε λοιπόν μία προσεκτική ματιά στις παρακάτω οδηγίες (ακόμη κι αν είστε ήδη εξοικειωμένος με κάποιες από αυτές). Αρχικά σώστε το (επόμενο) banner του ΝΥΓΜΑτος στο δίσκο σας (δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και "Αποθήκευση ως...") ή αν δεν θέλετε να το αποθηκεύσετε στο site σας, δώστε σαν διεύθυνση του banner την:

Η Απίστευτη Πύλη!!!

Όταν το φορτώσετε στην προσωπική σας σελίδα, βάλτε την αντίστοιχη υπερ-σύνδεση να δείχνει στο http://www.nygma.gr, στην ήδη γνωστή σας κεντρική σελίδα της ΝΥΓΜΑ-Πύλης.
Μέχρι αυτό το σημείο έχετε ήδη βοηθήσει σημαντικά την προσπάθειά μας, δεν έχετε όμως ακόμη εγγραφεί στη λίστα φίλων. Για να γίνει αυτό, στείλτε αμέσως ένα e-mail στο webmaster@nygma.gr με τίτλο (subject) λίστα φίλων αναφέροντας:
(α) Το κωδικό όνομα (login) με το οποίο γραφτήκατε στη λίστα μελών του ΝΥΓΜΑτος (προσοχή: όχι το απόρρητο συνθηματικό σας / password).
(β) Την ηλεκτρονική διεύθυνση (URL) όπου φορτώσατε το banner του ΝΥΓΜΑτος.
(γ) Την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας, εάν δεν είναι αυτή από την οποία αποστέλλετε το ηλεκτρονικό μήνυμα.
Μέσα στην ίδια ημέρα θα σας απαντήσουμε ποιος είναι ο κωδικός αριθμός της ηλεκτρονικής σας σελίδας για το ΝΥΓΜΑ, ώστε να τροποποιήσετε αντίστοιχα το link http://www.nygma.gr (οι οδηγίες θα υπάρχουν στην απάντηση).
Όταν θα έχουν γίνει τα παραπάνω, η δικτυακή σας σελίδα θα είναι προσβάσιμη σε όλους τους φίλους του ΝΥΓΜΑτος μέσω της λίστας φίλων.
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099