ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Γιατί γεννήθηκε;... της 2/7/2001.
Δράστης: Μίνα Βακάλη (άλλα άρθρα της)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


elrigo: Καλή μου Μίνα, έχεις σκεφθεί ποτέ να λειτουργήσεις ανάποδα τα πράγματα για καλό δικό σου? Έχεις σκεφθεί να βάλεις σε ενέργεια το περιβόητο "Positive Thinking" που έχουμε όλοι σε λειτουργεία. Δοκίμασέ το και ότι και άν σου συμβεί σε μία και μόνο ημέρα προσπάθησε να μην σε αγγίξει. Ίσως είναι μία μορφή επιστροφής της αρνητικής ενέργειας που ασκείται επάνω σου στο σημείο που αυτή ξεκινάει. Θα ήθελα να μάθω το αποτέλεσμα εάν το δοκιμάσεις τελικά. (10/7/2001)
VASILIKI: Mίνα μου, παρηγορήσου με την σκέψη ότι υπάρχουν και άλλοι που παθαίνουν ακριβώς τα ίδια. Δυστυχώς ανήκουμε στην ίδια κατηγορία οπότε το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχεις την αμέριστη καταννόηση μου! (αν αυτό βοηθάει κάπου. (3/7/2001)
DeNnNiS: Αγαπητή Μίνα, δε φταίει ο καημένος ο Μέρφυ. Αυτός απλά παρατήρησε και διατύπωσε τους νόμους. Λάθος άνθρωπο κηνυγάς! Όσο για σένα Νάσο, πες μας 6 αριθμούς να ΜΗΝ τους παίξουμε στο ΛΟΤΤΟ :-p (2/7/2001)
nadro: H statistikih ta3h yparxei kai einai ametablhth alla oson afora olo to sympan. Den isxyei gia atoma :) Gia na katalabeis x8es eplyna to aytokinhto meta apo miso xrono. Kai gia koita poy mes ton kayswna arxise na brexei! :) (2/7/2001)
skotro: Μίνα νομίζω ότι σε έχει πάρει από κάτω και το ένα φέρνει το άλλο. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχει να αποκατασταθεί η στατιστική τάξη :-) (2/7/2001)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099