ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας Kostakis
Αποστολή 13/5/2003 3:51:02 μμ
Τίτλος Παρότι το ήθος και το ύφος σου είναι αντιστρόφως ανάλογα...
Κείμενο της μόρφωσής σου, θα πέσω στο επίπεδο σου και θα σου απαντήσω με όση ευγένεια μπορώ να διαθέσω για άτομα της δικής σου (υπο)κατηγορίας.
Πρώτα από όλα, αν δε μάθεις να μιλάς, θα βρίσκεις συνέχεια απόρριψη στο διάλογό σου. Προσωπικές επιθέσεις και ύβρεις του τύπου "είσαι πολύ εκτός" (για την οποία αναγκάστηκα να σου απαντήσω, παρότι δεν το επιθυμώ), "είσαι σε ντελίριο", "δεν ξέρεις τι λες" και "ασυναρτησίες" να τις χρησιμοποιείς με τα φιλαράκια σου στη Θύρα 7 ή όπου αλλού συχνάζεις. ΌΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, θα φροντίσεις να κρατάς ένα επίπεδο, ακόμα κι αν είμαστε το άσπρο με το μαύρο, γιατί πολύ ανέχτηκα την προσβλητική στάση σου απέναντι μου (για την ομάδα είναι άλλη ιστορία, μπορείς να βρίζεις όσο θες) και υποβιβάζω τον εαυτό μου με το να ανέχομαι τέτοιους χαρακτηρισμούς. Σε καθαρά προσωπικό επίπεδο, λοιπόν, θα σου συνιστούσα να είσαι λιγότερο οπαδός και περισσότερο συνομιλητής. Αυτά επί προσωπικού (είτε έχεις δίκιο για τα οπαδικά, είτε όχι)
Πάμε τώρα και στα θέματά σου :
1) Που ήσουν το 1968 στην Ευρώπη όταν πήρα το Κυπελλούχων; που ήσουν το 1975-1976 όταν έφτανα στους 4 του uefa; εγώ θα μιλήσω, ο Π.Α.Ο. θα φλυαρεί για τα ελληνικά στάνταρ. Εσύ φωνή βγάζεις μόνο χάρη στην πορεία που έκανες με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ προπονητή.
2) Δε μίλησα για όλα τα ματς, μίλησα ξεχωριστά για το καθένα. Αν δε σου αρέσει η φράση "δε με πήγε", άλλαξε την στη γνωστή ρήση του Όσιμ "η μπάλα ήταν πόρνη".
3) Δε φταίει αυτός που του έδωσαν (αδίκως για την ενέργεια του) το fair play. Μακάρι κι εγώ να έβαζα γκολ με το χέρι και να σταματούσα τον πανηγυρισμό, επειδή νόμιζα ότι μου το σφύριξαν και να με τιμούσαν με βραβεία. Αλλά αυτός τι φταίει για τους καραγκιόζηδες που επιλέγουν τα βραβεία; Για το θέμα του Χούτου, θα σου πω ότι μπορούμε να περιμένουμε να συγκρίνουμε διάρκεια. Μπορεί και να βγει ισάξιος ή και καλύτερος, το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει ούτε το 1/10 των αγωνιστικών παραστάσεων του Ντέμη (θέλεις, δε θέλεις)
4) Για το Μανωλά μου αρέσει που το χρησιμοποιείς και σαν επιχείρημα. Τι είπε ο ένας Στέλιος και τι ο άλλος; μήπως δε θυμάσαι τουλάχιστον του Μανωλά;
5) Εσείς παιδιά μου μεγαλώσατε με μία αόριστη ιδέα παντοδυναμίας, νταηλικιού και τσαμπουκά. Εγώ μεγάλωσα με κάποιες ιδέες (και θα σου απαντήσω και στο ελεεινό Mail που έστειλες για το θέμα αυτό) και καλώς ή κακώς έχω συναισθήματα. Για μένα ο Ντούσαν του 1989-1996 ήταν πρώτα από όλα ΑΕΚτζής, ενώ τώρα τον χειροκροτώ σαν επαγγελματία. Να δω αν θα καταλάβεις τη διαφορά.

Επιγραμματικά : Μάθε να αντιμετωπίζεις τις ιδέες σαν ιδέες και όχι σαν ανθρώπους. Είναι κρίμα η προσωπική αντιπαράθεση για άτομα του δικού σου ακαδημαϊκού επιπέδου

Κωστάκης
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Tassos GIA NA ELAFRYNOUME TO KLIMA... 13/5/2003 10:21:45 μμ
. . Kostakis Δεκτή η προτροπή σου 14/5/2003 10:23:25 πμ
. . . Tassos ta vrikame telika? 14/5/2003 10:32:59 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099