ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM
Σχολιασμός Κειμένου Ημέρας home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM
Αποστολέας skrem
Αποστολή 18/1/2005 8:53:28 μμ
Τίτλος Δε σας χάλασε...
Κείμενο Έλα ρε Σέρι... "Κραυγαλέα αυστηρή και ατεκμηρίωτη";;;
Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να πέσει βαριά καμπάνα; Να σκοτωθεί άνθρωπος; (παραλίγο να γίνει κι αυτό με τον τύπο που έπαθε κάταγμα κρανίου).
Στην αρχή λέγατε ότι αυτοί που μπούκαραν στη θύρα 7 δεν ήταν δικοί σας, αλλά προβοκάτορες (εξώφυλλο "Πρωταθλητή": "Άγριο στήσιμο"), λες και ελέγχει ο Μπέος τόσους πολλούς οπαδούς του Πανιωνίου για να κάνει προβοκάτσια. Τώρα αποδεικνύεται από τα βίντεο που ζήτησαν οι δικαστές ότι οι τύποι στη θύρα 7 ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού και μάλιστα ταυτοποιούνται.
Μετά αρχίσατε να λέτε ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε ευθύνη για αυτούς, αλλά μόνο για όσους πήρε εισιτήρια (στη θύρα 9). Κατ' αρχήν σωστό αυτό, αλλά με δύο ενστάσεις:
(1) αν αυτοί που μπούκαραν στην 7 αποδειχθεί πως είναι υπάλληλοι του Κόκκαλη (βλ. και την περίπτωση του τύπου με το μηχανάκι που πέταγε πέτρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού πέρυσι και αποδείχθηκε πως δούλευε στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ), ή ότι τους έχει βάλει στα Δ.Σ. ως εκλεγμένα μέλη ή ότι τους έχει δώσει βήμα στις εκπομπές του TV Magic, ή έστω αν τους έχει γράψει μέλη του Ολυμπιακού, τότε ο Ολυμπιακός δεν έχει κάποια ευθύνη;
(2) αν τίποτα από όλα αυτά δεν αποδειχθεί, εγώ συμφωνώ πως η απόφαση είναι νομικά αστήρικτη. Αλλά από ηθική άποψη η ουσία είναι η εξής:

Χουλιγκάνοι υπάρχουν σε κάθε ομάδα και πράγματι είναι άδικο να την πληρώνει η ομάδα γι' αυτούς. Αλλά ο Κόκκαλης, σε αντίθεση με το Βαρδινογιάννη που το 83 διέλυσε κάτι φασίζοντες συνδέσμους του ΠΑΟ ή το Νικολαϊδη που έχει βάλει χαλινάρι στους ΑΕΚτζήδες και κάθονται ήσυχοι, επένδυσε στους χουλιγκάνους του Ολυμπιακού και τους κολάκεψε, για να τους έχει ως προσωπικό στρατό και έρεισμα. Ειδικότερα, δήλωσε πως "αυτούς τους φιλάθλους έχουμε και δεν τους αλλάζουμε", έβγαλε χυδαία εφημερίδα στο ύφος τους (Πρωταθλητής), τους έδωσε βήμα στο TV Magic (Τσουκαλάς κλπ.) και τους εξέλεξε στα Δ.Σ. όταν έκανε τον Ολυμπιακό "λαϊκής βάσης". Με αποτέλεσμα, αυτοί οι τύποι να γίνουν ασύδοτοι, να κάνουν πρόπερσι τα αίσχη της Ριζούπολης μπουκάροντας σε αποδυτήρια, ρίχνοντας ξύλο στη φυσούνα κλπ., να τα κάνουν γυαλιά καρφιά σε Ξάνθη, Ηράκλειο, Πάτρα και γενικά να συμπεριφέρονται σαν κράτος εν κράτει.

Λοιπόν, για όλα έρχεται η ώρα της πληρωμής. Και για τον Κόκκαλη επιτέλους ήρθε.

Υ.Γ. Μπορείς να μπεις και στο www.in.gr (που δεν είναι και φιλοκυβερνητικό) και να δεις πόσοι θεωρούν την απόφαση δίκαιη και πόσοι άδικη. Το ποσοστό είναι 65-35 υπέρ του "δίκαιη". Ή οι γάβροι δεν είστε τελικά τόσο πολλοί όσο λέτε ή το έχετε καταλάβει κι εσείς ότι ήταν δίκαιη η τιμωρία...
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. skotro Ερωτήματα 20/1/2005 2:38:58 μμ
. . skrem Απαντήσεις 25/1/2005 8:14:22 μμ
. ttask Συμφωνώ... 19/1/2005 12:16:38 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099