ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ελληνοτουρκικές Σχέσεις home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 19/8/2002 7:35:55 μμ
Τίτλος Γεια σου ανάρχα κουλτουριάρη και γραμματιζούμενε
Κείμενο Λοιπόν ξεκινάμε?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΔΑΠΕΡΓΟΛΑ,ΤΟ ΜΑΖΙΩΤΗ,ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΛΑ,ΤΟ ΛΕΣΠΕΡΟΓΛΟΥ ΤΟ ΜΠΑΛΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΖΟΚΟΠΟ.ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗΣ.ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΖΗΤΩ Η ΟΤΑΛΦΑ.HASTA LA VICTORIA SIEMPRE.ΖΗΤΩ Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ.ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ,ΠΑΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΣ.
Λοιπόν, οφείλω με τη σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια για την άψογη χρήση της ελληνικής γλώσσας και σε σένα και στο φίλο σου που προφανώς έχει τόσες δικές του ολοκληρωμένες απόψεις που αντιγράφει τα δικά σου, ή το αντίθετο.Παρόλ 'αυτά δε φταις εσύ για την αγραμματοσύνη ή την ημιμάθειά σου,κάτι που θα αναλύσω και στο φίλο Τάσο και σε όποιους βιάστηκαν να σε κράξουν για τα γλωσσικά σου εγκλήματα.Άλλοι φταίνε παληκάρι μου.
Τώρα όσον αφορά την Ελλάδα,δεν περιμένω τίποτα καλύτερο από φθηνές ειρωνείες.Πήγαινε εσύ να διαδηλώσεις για τη Νικαράγουα,την Κουάλα Λουμπόύρ και το Μπαγκλαντές κι ασε κανέναν σοβαρότερο να ασχοληθεί με την πατρίδα μας.
Επίσης, φαίνονται τόσο πολύ οι γνώσεις σου περί πολιτικής που σε κάποιον που έχει το ψευδώνυμο Λαϊκή Δεξιά λες ΖΗΤΩ Ο ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.Για να υποστηρίζεις τις απόψεις σου πρέπει πρώτα να ξέρεις τις απόψεις των αντιπάλων ρε φιλαράκι.Άνοιξε και κανα βιβλίο Ελληνικής Ιστορίας,όχι όλο Τρότσκι και Καστοριάδη.
Τέλος,εύχομαι όταν τελειώσεις τη "θητεία σου" στο Πανεπιστήμιο που είσαι,υπερασπίζοντας τις γνωστές γραφικές απόψεις που προκαλούν γέλια σε κάθε φοιτητική συνέλευση και σας έχουν κατατάξει στα προστατευόμενα είδη,να μην καταλήξεις στέλεχος καμιάς πολυεθνικής η αμερικάνικης εταιρείας,όπως πολλά από τα "συντρόφια".
Αντε γεια.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. GDelta ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!! 21/8/2002 5:41:55 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099