ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2002-2003 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 25/2/2003 3:17:32 μμ
Τίτλος Ρε τον captain Morgan
Κείμενο Λες και δεν είχαμε άλλα θέματα να μας απασχολήσουν, βγήκε κι ο καπετάνιος να μας πει ότι ο βάζελος όλα τα πρωταθλήματα τα κέρδιζε στους αγωνιστικούς χώρους επί εποχής του. Δε θα σχολιάσω αυτή καθεαυτή τη δήλωση, άλλωστε έχει αποτελέσει ήδη θέμα συζήτησης στο φόρουμ και έχω εκφράσει την άποψή μου.
Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι το timing της δήλωσης. Δεν το θεωρώ καθόλου τυχαίο. Αντίθετα, νομίζω ότι εντάσσεται στη γενικότερη όξυνση του κλίματος που επιθυμούν να πετύχουν, όσοι δε θέλουν τον Ολυμπιακό πρωταθλητή ξανά και κυπελλούχο. Πιστεύω ότι μέχρι τώρα δεν τους συνέφερε η τροπή που είχαν πάρει φέτος τα πράγματα, δηλ. η αμφισβήτηση του ΠΑΟ τόσο για την μπάλα που παίζει όσο και για τη διαιτησία που τον σπρώχνει προκλητικά. Είδαν ότι κινδυνεύουν να χάσουν τη γενική αντιπάθεια που υπήρχε εναντίον του γαύρου, στον οποίο τουλάχιστον αναγνωριζόταν τόσα χρόνια ότι κατά διαστήματα έπαιζε καλύτερη μπάλα από όλους.
Οπότε με την πρώτη ευκαιρία, πήραν μπροστά οι μηχανές. Δίκες, Καρπετόπουλοι, Χαραλαμπόπουλοι, STAR, GOAL, Γεωργίου(άσχετα αν συμφωνώ με πολλά άλλα από αυτά που λέει) και κερασάκι στην τούρτα ο καπετάνιος. Όλοι με στόχο να κάνουν το παιχνίδι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-εναντίον όλων και να δημιουργήσουν περισσότερα πολεμικά πρωτοσέλιδα.
Εμείς γουστάρουμε και δεν χαμπαριάζουμε. Το θέμα όμως είναι άλλο. Αν φτάσουμε έτσι μέχρι την Ριζούπολη και με ίδια βαθμολογία, φοβάμαι ότι μπορεί το πρωτάθλημα να μην τελειώσει. Και μετά θα βγαίνουν οι πανουτσοκαρπετόπουλοι κάθε είδους και θα μας λένε ότι φταίει ο Τάκης, ο Αλέκος και η 7 και όχι το συνάφι τους και τα λαμόγια που κινούνται πέριξ του ποδοσφαίρου, ανάλογα με το συμφέρον τους. Μακάρι να βγω ψεύτης.
Και κάτι ακόμα. Η λογική λέει, ότι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο δεν έχει ανάγκη να πάρει τα παιχνίδια με τον τσαμπουκά και με τους τίτλους εφημερίδων και εκπομπών. Ποιον συμφέρει λοιπόν τελικά η δημιουργία τέτοιου κλίματος?
Υ.Γ. Για να δούμε, θα φύγουν και οι δικοί μας οι παίκτες με την άνεσή τους από την Τούμπα, όπως είπε και ο Ανατολάκης?
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. DeNnNiS Φοβάμαι 25/2/2003 5:22:04 μμ
. . Λαϊκή Δεξιά Φοβάμαι ότι επιβεβαιώνομαι 27/2/2003 3:18:36 μμ
. . . Tassos dia tou logou to alithes... 28/2/2003 7:38:01 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099