ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2002-2003 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 21/3/2003 2:43:51 μμ
Τίτλος Και σου απαντάω εγώ
Κείμενο 1) Αν μη τι άλλο δεν είναι οι Ολυμπιακοί αυτοί που χαίρονται μέχρι τρέλας όταν χάνει ο αντίπαλος από άσχετους. Τι να πρωτοθυμηθώ? Σαραγόσα, Τελ Αβίβ, Γιουβέντους, Σεβίλλη πιο παλιά,κάθε φορά που χάνουμε από ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ? Και όχι μόνο οι οπαδοί, αλλά και παίκτες(Αλβέρτης, Οικονόμου) και παράγοντες(καπετάνιος, Μαυροκουκουλάκης).Για να μη σταθώ στο ότι όποιος μας έβαζε γκολ ή πόντους γινόταν αμέσως ο ήρωάς σας. Θυμήσου Τόμπσον, Σαμπόνις, Σούκερ, Κόντε, Αγιεγκμπένι κλπ. Και κάθε φορά ζητάγατε επιδεικτικά να τους πάρετε στην ομάδα σας.Ούτε οι δικές μας οι εφημερίδες περιμένουν πότε θα χάσει ο βάζελος στην Ευρώπη για να βγάλουν πρωτοσέλιδα "κλαίει η Ευρώπη που θα χάσει τον καρνάβαλο" και τα συναφή. Δε νομίζω λοιπόν ότι μπορείς να κατακρίνεις τον Τάσσο για τέτοιο πράγμα, ειδικά όταν κάνει την απλή πλακίτσα που κάνουμε κάθε μέρα στους φίλους μας και στη δουλειά μας.
2)Αν το δούμε και σοβαρά το θέμα, απλά επιβεβαιώθηκαν δύο πράγματα. Πρώτον, ότι κινδυνεύτε αντίστοιχα με εμάς, να θεωρηθεί η χρονιά τελείως αποτυχημένη, από τη στιγμή που είστε ήδη έξω στους 2 από τους 3 στόχους σας. Δεύτερον, ότι, όπως σου έχω ξαναπεί, οι πορείες δεν γράφονται πουθενά, εκτός κι αν τώρα ξεκινήσετε να θυμάστε και τους 8 ή τους 16 του UEFA όπου καθε χρόνο περνάει και η κουτσή Μαρία.
3)Όντως εμείς παίζαμε οικογενειακό διπλό γιατί η Μαρκό προετοιμάζεται σκληρά για το τουρνουά μαζί σας και δεν δέχτηκε να κάνουμε φιλικό :)
4)Μη χάνεις το χιούμορ σου. Εγώ τα περαστικά σου τα δεχόμουν ευχαρίστως. Σήμερα είναι η σειρά μου να σου τα ευχηθώ.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. DeNnNiS Δηλαδή 21/3/2003 3:35:59 μμ
. . Λαϊκή Δεξιά Μα αυτό σου λέω 21/3/2003 3:57:47 μμ
. . . DeNnNiS Στο τελευταίο 21/3/2003 4:26:54 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099