ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Επιτέλους κάθαρση! home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 13/2/2003 5:29:22 μμ
Τίτλος Χου ρε!
Κείμενο Είσαι εσύ φιλελεύθερος και δεν ντρέπεσαι για τις απόψεις σου και εγώ είμαι ο φασίστας που κρύβομαι κάτω από την κουκούλα? Κι αυτό γιατί εσύ μας είπες ότι σε λένε Διονύση, αν θυμάμαι καλά? Ενώ εγώ, που δεν σου έδωσα ένα όνομα, που μπορεί να είναι και από το μυαλό μου και επειδή δεν εμπιστεύομαι τα στοιχεία μου σε μια ομάδα ανθρώπων που δεν γνωρίζω κατά πρόσωπο, φοβάμαι και ντρέπομαι?
Ρε κακομοίρογλου, όταν η ταπεινότητά μου (σε μικρό βαθμό) και πολλοί άλλοι( σε τεράστιο βαθμό) βγαίναμε σε δρόμους, σε σχολεία και αμφιθέατρα και υπερασπιζόμασταν τις θέσεις μας και είχαμε απέναντί μας τους ψυριάρηδες με τα λοστάρια και τις μαυροκόκκινες σημαίες, εσύ το πολύ να ανησυχούσες άμα πέρασες στις Πανελλήνιες. Και ξέρουμε καλά ποιοι είναι αυτοί που καλύπτουν τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κράνη όταν κάνουνε πορείες, και ποιοι είναι εκείνοι που μπαίνουν και στο Πολυτεχνείο σου με τα κεφάλια ψηλά και έχουν γύρω τους όλους τους υπόλοιπους που δεν κοττάνε να κάνουνε κίνηση στα ίσια. Ξεφορτώσου μας λοιπόν με τις αηδίες περί ελευθερίας έκφρασης, γιατί αυτήν την κερδίσαμε με τον τσαμπουκά μας και με τους αγώνες μας, όταν κάποιοι προσπαθούσαν να μας κλείσουν το στόμα με τις αγάντες κάποιων άλλων. Κι αν την έχεις και εσύ σήμερα, εξ 'αιτίας μας την έχεις. Κι άμα θες να δεις άμα ντρέπομαι η όχι για τις απόψεις μου κι άμα κολλώνω, βάλε με όποτε θες μόνο μου και όσους θες απέναντι, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ, αν το αντέχεις.
Όσο για τον ttask, μια που ανέλαβες να κάνεις και το δικηγόρο του, με ή χωρίς την άδεια του, εγώ και αυτόν και όλους τους υπόλοιπους τον κρίνω από αυτά που λέει, δε με νοιάζει σε ποια παράταξη ανήκει, ούτε αν είναι η ίδια με τη δική μου.Το αν είναι "δικός" μου ή όχι λίγο με ενδιαφέρει.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. DeNnNiS Χου χου ρε 13/2/2003 6:15:20 μμ
. . Λαϊκή Δεξιά Για να τελειώνουμε κι εδώ 19/2/2003 4:28:48 μμ
. . . DeNnNiS Άντε 19/2/2003 4:57:05 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099