ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αυτό το άκουσες; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 27/10/2003 3:22:04 μμ
Τίτλος Ούτε αυτό ισχύει
Κείμενο Πρώτον, οφείλω να απαντήσω στην τελευταία ερώτηση του άλλου σου μηνύματος. Φυσικά και η αντιπαράθεσή μας είναι σε καθαρά ιδεολογικό επίπεδο. Πώς θα γινόταν να είναι επί προσωπικού? Με τις απόψεις σου διαφωνώ, κατά τ'άλλα μπορεί να είσαι γαμώ τα παληκάρια και να έκανα και παρέα μαζί σου. Ούτε νομίζω ότι σε έθιξα κάπου επί προσωπικού. Απλά κάνω αυστηρή κριτική στις απόψεις σου, αν εντοπίζεις κάτι διαφορετικό παρακλώ όπως μου το υποδείξεις.
Δεύτερον, επειδή αργώ να απαντώ λόγω δουλειάς, θα εστιάζω μόνο σε θέματα που θεωρώ ότι δεν έχουν απαντηθεί είτε από μένα είτε από άλλους συμμετέχοντες και ο κάθε αναγνώστης μπορεί να κρίνει.
Π.χ. η προσπάθεια μείωσης της τεράστιας προσφοράς του Λόρδου Βύρωνα στον απελευθερωτικό μας αγώνα, "πέθανε στο κρεβάτι του", και η παραμικρή διάθεση σύγκρισης φαινομένων Τσενάι με αυτόν ή άλλους ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ φιλέλληνες, θεωρώ ότι δεν χρήζουν περισσότερου σχολιασμύ.
Αξίζει όμως σχολιασμού η αναφορά σου για τον Ισοκράτη, μετά την κατάρριψη του επιχειρήματος περί Καλλισθένους. Λοιπόν, ο Ισοκράτης, δύο σελίδες πιο κάτω από αυτό που αναφέρεις, λεει ότι στις κρίσιμες στιγμές κάθε κράτους, τα ηνία δε γίνεται να τα έχουν αλλοεθνείς και δεν ξεχωρίζει ακόμα και αυτούς που έχουν γνώση της ελληνικής παιδείας. Δώσε μου λίγο χρόνο και θα σου στείλω ακριβώς το απόσπασμα. Μην πρποσπαθείτε να χρησιμοποιησετε μεμονωμένες φράσεις για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα. Σαφώς και οι αρχαίοι επέκριναν οποιονδήποτε γηγενή δεν επεδίωκε την ελληνική παιδεία. Αλλά ακριβώς η ίδια η ελληνική παιδεία δεν έχει καμία σχέση με απόψεις υποστήριξης του Τσενάι. Μακάρι να είχαμε εντρυφήσει ΟΛΟΙ ΜΑΣ περισσότερο σε αυτήν. Ούε καν θα συζητάγαμε αυτή τη στιγμή για το ποιος εχει δικιο.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Μαρλεν Η υπηκοοτητα της καρδιας 28/10/2003 12:42:06 πμ
. . Λαϊκή Δεξιά Υποκλίνομαι στην κυρία της παρέας 28/10/2003 2:19:59 μμ
. . . Μαρλεν ενα μελομακαρονο 28/10/2003 3:26:03 μμ
. . . . Λαϊκή Δεξιά Να και κάποιος... 29/10/2003 4:06:07 μμ
. . . . . Μαρλεν Μακαριοι οι αξιοι που περιμενουν να κριθουν α... 29/10/2003 4:33:16 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099