ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Κυπριακό (λύσεις;) της 20/11/2002.
Δράστης: THEODOROS PRITZIS (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


TPPRJ: Na kano mia provlepsi? Paratiro oti to Kypriako "efere" ti dhmokratia stin Ellada kai fainetai oti to kypriako tha "ferei" ti dhmokratia kai sti Toyrkia. Kai afoy ginei kai h fili geiton Toyrkia dhmokratikh xora meta ti tin perimenei ? Ma ena toyrkiko Pasok fysika, ti allo noamisate kai malista provlepo na vrisketai pio konta sto "mesaio" xoro tis Toyrkias an krino po tis ekselikseis.
:) :) :) :) Teo Pritzis (11/12/2002)
φιλό01: Κατά την άποψή μου το άρθρο παραθέτει μια αρκετά καλή λύση. Για μένα αλλού είναι το κώλυμα και όχι τόσο στα σενάρια πιθανής λύσης του κυπριακού προβλήματος: από τη μια γίνονται προσπάθειες προσέγγισης Ελλάδας-Τουρκίας κι από την άλλη συνεχώς αγοράζουμε καινούργια όπλα και εξοπλιζόμαστε, "για να νιώθουμε ασφαλείς". Τελικά τι να πιστέψω; ότι θα ζήσουμε ειρηνικά με τους γείτονες ή ότι υπάρχει το ενδεχόμενο σύρραξης; (2/12/2002)
Μαριλένα: Μάλλον δε σχετίζεται άμεσα με το κείμενο, αλλά κάπου ήθελα να το πω. Μόνο που βλέπω τους (κουνιάδοι, μπατζανάκηδες, τι σκ*& είναι) Κληρίδη-Ντενκτάς να ανταλλάσσουν χειραψίες μου 'ρχεται να κάνω εμετό(sic). (21/11/2002)
ttask: Πιστεύω ότι η λύση που προτείνεις είναι σωστή και στα πλαίσια της λογικής επίλυσης του ζητήματος του Κυπριακού, έστω και με μια οικονομική προσέγγιση.
Παρόλα αυτά αναλογίσου ποιοί είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν, πόσο ανιδιοτελείς είναι ο προθέσεις τους και πόσο αγαθοί οι σκοποί τους.
Εδώ και πολλά χρόνια Ελλάδα και Τουρκία σπαταλούν μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού τους σε εξοπλιστικά προγράμματα. Εκείνοι που θα λάβουν τις αποφάσεις πόσο μακριά βρίσκονται από όσους εισπράττουν τα υπέρογκα ποσά των εξοπλισμών; Εδώ είχε γίνει δήλωση αξιωματούχου των ΗΠΑ ότι πρέπει να αναλωθούν τα πυρομαχικά που είχαν στις αποθήκες τους, γιατί και αυτά ακόμα έχουν διάρκεια ζωής. Και ως δια μαγείας άρχισαν οι βομβαρδισμοί στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιρακ και στο Αφγανιστάν...
(20/11/2002)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099