ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αυτό το άκουσες; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας bananna
Αποστολή 14/11/2003 12:39:24 μμ
Τίτλος Πρόβλημα Ορισμών
Κείμενο Νομίζω οτι το πρόβλημα έγκειται στο τι κατάλαβε και τι σχολίασε ο καθένας. Εμείς ασχοληθήκαμε με την ομοφυλοφιλία, εσύ με το επίπεδο των ΜΜΕ (να θεωρήσω οτι μιλάς αποκλειστικά για την τηλεόραση?)
Κοίτα Κωστάκη, η λογική των "κοινωνικών σειρών" που προβάλονται είναι να δείξουν κάτι έξω απο τα συνηθισμένα. Ποιός θα παρακολουθούσε μια εκπομπή στην οποία όλη η οικογένεια μαζεμένη γύρω απο το τζάκι ακούει τις ιστορίες της γιαγιάς? Το ίδιο ισχύει και στον κινηματογράφο, προσπαθούν να δείξουν το αλλιώτικο, το άγνωστο, έτσι ώστε ο θεατής να ξεφύγει απο τη (μίζερη?) παραγματικότητά του και να ξεχαστεί. Μην με παρεξηγείς, δεν γράφω ως υπέρμαχος της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά μην αποδίδουμε όλες τις ευθύνες στους τηλεοπτικούς παραγωγούς. Εμείς επιλέγουμε τις εκπομπές, οι παραγωγοί ενδιαφέρονται μόνο για την ακροαματικότητα και τις διαφημήσεις που θα πάρουν για την εκπομπή τους. Εγώ έφριξα όταν γύρισα και είδα 3 εκπομπές σε στυλ Τατιάνα Στεφανίδου. Αλλα αν δεν είχε ακροαματικότητα, δεν θα υπήρχαν οι αντίστοιχες εκπομπές. (πόσες φορές έχω πει τη λέξη εκπομπή σε αυτό το post?)
Επίσης δικιά μας είναι η επιλογή να μιμηθούμε τα πρότυπα που ασυνείδητα προβάλλονται. Και λέω ασυνείδητα γιατί δεν μπορώ να πιστέψω οτι επίτηδες τα προωθεί κάποιος για να διαφθείρει την κοινωνία.
Καλά όλα αυτά που λες για τις ποιοτικές εκπομπές, για τα ενημερωτικά προγράμματα, αλλά ποιός τα παρακολουθεί? Τι ακροαματικότητα έχει η ERT2 ? Τα νούμερα δεν ψεύδονται.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Kostakis Αγαπητή Άννα 14/11/2003 1:02:14 μμ
. . bananna Σύντομα 14/11/2003 1:20:09 μμ
. . . Kostakis Και κλείνοντας... 14/11/2003 1:47:38 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099