ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Αυτό το άκουσες; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Λαϊκή Δεξιά
Αποστολή 24/10/2003 4:02:37 μμ
Τίτλος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Κείμενο Άργησα αλλά ήρθα.Και έχω πολλά να καταθέσω.
Έως χθες είχα δει τα γραπτά του spiraz και σκόπευα να ξεκινήσω απαντώντας του. Μετά τη χθεσινή εκπομπή του Μάκη όμως είμαι υποχρεωμένος να ξεκινήσω από αυτήν.
Κατ' αρχήν η επιβεβαίωσή μου σε αυτά που έγραφα πριν λίγες μέρες για την επιτηδευμένη επικοινωνιακή εκμετάλλευση του θέματος υπήρξε πλήρης. Δελτία και εκπομπές προσπαθούσαν να βγάλουν τους καλούς αριστεροπροοδευτικούς από τη μια και τους κακούς, δεξιούς, εθνικιστές, "φασίστες" από την άλλη.Δυστυχώς όμως δεν τους έβγαινε το σχέδιο είτε γιατί η από εδώ πλευρά δεν τσίμπαγε στην παγίδα, είτε γιατί δεν συμμετείχε καν στη συζήτηση. Τελευταία ευκαιρία τους ήταν ο Μάκης. Έλα όμως που όχι μόνο δεν τα κατάφεραν, αλλά ηττήθηκαν πλήρως, πέσαν οι μάσκες και δεν ήξεραν τι να κάνουν.
Και εξηγούμαι(για όσους δεν την είδαν.) Κατ'αρχήν κατέπεσαν όλα τα επιχειρήματα υπέρ του Αλβανού. Παραδέχτηκε ότι είναι Αλβανός και αισθάνεται υπερήφανος για αυτό(και καλά κάνει), είπε ότι θέλει να γίνει Έλληνας γιατί θα δουλέψει εδώ και όχι από αισθήματα ελληνοφροσύνης, παραδέχτηκε ότι το πρόβλημα δεν είναι καν η χορήγηση υπηκοότητας, αφού ο ίδιος δεν καίγεται να την πάρει, παραδέχτηκε ότι κανένας δεν του έχει συμπεριφερθεί ρατσιστικά ούτε στο σχολείο ούτε στην τοπική του κοινωνία και είπε ότι τον αντιμετωπίζουν οι καθηγητές του όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Και έμεινε το "παράπονό" του ότι αυτός είχε την υψηλότερη βαθμολογία, κάτι που έλεγα και εγώ σε προηγούμενο post. 0-1 ως τώρα δηλαδή.
Ο εφιάλτης των ψευτοκουλτουριαρέων όμως δεν τελείωσε εκεί. Μιχαλολιάκος και Καμμένος έδωσαν ρεσιτάλ επικοινωνίας και ιδεολογικής τοποθέτησης. Ενώ τους περιμέναν "ελληναράδες" και "φασισταριά", εκείνοι εξέφρασαν μετρημένο και συνετό λόγο, τεκμηρίωσαν την άρνησή τους, εξήγησαν τι σημαίνει παρέλαση εθνικής επετείου και τον ιδιαίτερο ρόλο της σημαίας σε αυτή,εξέφρασαν αντίρρηση περί του ισχύοντος νόμου που θέλει τον πρώτο μαθητή να παίρνει τη σημαία
(σωστό γιατί δε σημαίνει ότι αυτός που έβγαλε 15 είναι λιγότερο Έλληνας) κατέρριψαν τα επιχειρήματα περί Ολυμπιονικών "Αλβανών",τόλμησαν και μίλησαν για Βόρειο Ήπειρο και την κατάσταση που αντιμετωπίζει η ελληνική πλειοψηφία της περιοχής και έθεσαν το μεταναστευτικό πρόβλημα στις ρίζες του. Συγχρόνως εξηγούσαν συνεχώς ότι τον Τσενάι τον προβάλλουν επίτηδες κάποιοι για να επιτύχουν τους προαναφερθέντες και από μένα σκοπούς και ότι δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό εναντίον του μικρού Αλβανού, ούτε τον κατατάσσουν ως κατάσκοπο, όργανο του UCK, όργανο διεκδίκησης της Τσαμουριάς και λοιπές μπούρδες. 0-2 δηλαδή.
Ο εφιάλτης όμως συνεχίστηκε. Ο υποτιθέμενος γραφικός Βελλόπουλος ρούμπωσε ακόμα και αυτούς που πήγαν να υποστηρίξουν ότι ιστορικά οι Έλληνες θεωρούσαν Έλληνα όποιον μετείχε της ελληνικής παιδείας, κάτι που ακούστηκε και εδώ μέσα. Απέδειξε ότι ο "όρκος" του Μεγαλέξανδρου είναι δημιούργημα της φαντασίας του λογοτέχνη, και όχι ιστορικού, ψευδοΚαλλισθένη(κατι που γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με την ιστορική επιστήμη, τουλάχιστον σε επίπεδο πανεπιστημίου). Ανάγκασε τον αριστερό εκδότη Χατζόπουλο να βγει να τον επιβεβαιώσει. Διαχώρισε τους μετανάστες από τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, όπως φωνάζω κι εγώ. Κατέρριψε τις αηδίες περί φιλελλήνων, υπενθυμίζοντας ότι ο λόρδος Βύρων σκοτώθηκε για την Ελλάδα(άσε που τότε δεν υπήρχε καν ελληνική σημαία). Αντιμετώπισε τις μπούρδες περί αναγκαιότητας πολυπολιτισμού, υπενθυμίζοντας ότι όσοι τις υιοθέτησαν έχουν γίνει γκέτο στον τόπο τους(με εξέχον παράδειγμα τις ΗΠΑ, τον ορκισμένο αντίπαλο των αριστεριστών, αυτή κι αν είναι ειρωνεία!) και σωστά είπε ότι κανένας δε μας ρώτησε αν θέλουμε να γίνουμε τέτοιου είδους κοινωνία. Έκανε τον Κωνσταντόπουλο, το Φυντανίδη, τον Παπαδόπουλο και τον καήμενο τον καθηγητάκο που είχανε εκεί να φαίνονται από ανιστόρητοι ως γελοίοι. Και κυρίως, προς μεγάλη απογοήτευση όσων των περίμεναν στη γωνία, δεν πέταξε εθνικιστικές κορώνες και δεν κατηγόρησε τον Τσενάι προσωπικά ούτε μία στιγμή. 0-3 στο 80΄.
Το παιχνίδι είχε κι άλλο γκολ όμως. Ο Χατζόπουλος, ο νονός του Τσενάι ντε, βγήκε στο τηλ και τα έκανε γης μαδιάμ, μάλλον χωρίς να το θέλει. Αποκάλυψε ότι αυτός είπε στον Τσενάι να παραιτηθεί(πάει και η "ηρωική" πράξη της απόσυρσης δηλαδή). Και επιπλέον συμφώνησε ότι δεν έπρεπε να την κρατήσει, γιατί η παρέλαση συμβολίζει πολεμική επιτυχία απελευθέρωσης και αντίστασης του έθνους, και στον πόλεμο τη σημαία την κρατάει μόνο Έλληνας. 0-4 στο 90΄.
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο Τζαννετάκος που είπε κάτι απίθανα περί ελεύθερης παιδείας και διαβίωσης των Ελλήνων στη Β. Ήπειρο, περί αποστολής βιβλίων από το ελληνικό κράτος, περί μη Ελλήνων Θεσσαλονικέων, καθώς και ότι η παρέλαση είναι μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Με αποτέλεσμα να φάει ομαδικό κράξιμο, ακόμα και από την Τάνια Καψάλη. Ήμαρτον ρε. 0-5 στις καθυστερήσεις.
Μετά από όλα αυτά νομίζω ότι το να κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου φίλε spiraz, είναι περιττό. Θα σου απαντήσω μόνο σε 1-2 πολύ συγκεκριμένα θέματα μόνο και μόνο για να μη μένουν εντυπώσεις, σε άλλο post.
Θέλω όμως να κάνω κάποιες παρατηρήσεις.
1) Χίλια μπράβο στον Καμμένο και στο Βασίλη το Μιχαλολιάκο. Παρέδωσαν μαθήματα για το πως πρέπει να είναι η σύγχρονη λαϊκή δεξιά. Εξέφρασαν στιβαρά την αντίθεσή τους χωρίς ακρότητες και φανατισμό. Πρέπει την κασσέτα της εκπομπής να την πάρουν πολλοί. Μερικοί μέσα στη ΝΔ π.χ. για να καταλάβουν ότι με γενικότητες τύπου "μεσαίος χώρος" και στρογγυλεμένες θέσεις δεν κερδίζουν περισσότερο. Πιστεύω ότι χθες η ΝΔ κέρδισε πολλά περισσότερα στον τομέα των ιδεών από την παρουσία των δύο. Πρέπει να τη δουν την κασσέτα όμως και πολλοί που κινούνται, υποτίθεται, δεξιότερα. Για να καταλάβουν ότι τις φωνές, τους υπερπατριωτισμούς και τις ακραίες θέσεις δεν τις έχουν ανάγκη. Η δύναμη των επιχειρημάτων μας και η ιστορική τους δικαίωση είναι υπεραρκετές για να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε "προοδευτική" μπούρδα. Τρανή απόδειξη η χθεσινή εκπομπή.
2) Ας μαζέψει επιτέλους ο κ. Καραμανλής αυτό το γραφικό το Τζαννετάκο ή τουλάχιστον ας απαγορεύσει να τον καλούν ως εκπρόσωπο της ΝΔ. Γελάνε και τα τσιμέντα μαζί του και οι μόνοι που τον παίρνουν πλέον στα σοβαρά είναι οι φίλοι του, ο Κουναλάκης κι ο Σωμερίτης. Εκτός κι αν ισχύει ότι συνδράμουν όλες οι δυνάμεις του...σύμπαντος για να έχουμε εσαεί κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.
3) Προς άπαντες αριστεριστές κλπ : Σας το ξαναείπα, την έχουνε πάρει πρέφα πλέον τη δουλειά οι άλλοι. Προσπαθήστε να βρείτε νέες επικοινωνιακές παγίδες γιατί αυτές δεν έχουν πλέον καμία επιτυχία. Σας ρεζιλεύουν ακόμα και αυτοί που τους θεωρούσατε του χεριού σας.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. spiraz Σχολια 26/10/2003 3:45:52 μμ
. . Λαϊκή Δεξιά ... 27/10/2003 4:01:15 μμ
. . . spiraz . 27/10/2003 4:48:50 μμ
. . spiraz Αυτο ειναι το πρωτο κομματι 26/10/2003 3:47:14 μμ
. . . Λαϊκή Δεξιά Ούτε αυτό ισχύει 27/10/2003 3:22:04 μμ
. . . . Μαρλεν Η υπηκοοτητα της καρδιας 28/10/2003 12:42:06 πμ
. . . . . Λαϊκή Δεξιά Υποκλίνομαι στην κυρία της παρέας 28/10/2003 2:19:59 μμ
. . . . . . Μαρλεν ενα μελομακαρονο 28/10/2003 3:26:03 μμ
. . . . . . . Λαϊκή Δεξιά Να και κάποιος... 29/10/2003 4:06:07 μμ
. . . . . . . . Μαρλεν Μακαριοι οι αξιοι που περιμενουν να κριθουν α... 29/10/2003 4:33:16 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099