ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Αρκεί να ξέρεις σταυροβελονιά της 13/6/2001.
Δράστης: Σεραφείμ Κοτρώτσος (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


august: Βασικά όπου φτωχός κι' η μοίρα του. Πάντως αν παίρνεις στροφές και αν τα παίρνεις (γενικά), βοηθάει. Όσο για τη στραυροβελονιά, ίσως πρέπει να μπει υποχρεωτικό μάθημα στην φαρμακευτική. (16/6/2001)
Thomas S: Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκοψες το ράμα και δεν άφησες να σου γίνει σημάδι, το οποίο κατά γενικη ομολογία προσδίδει ανδρισμό και αρρενωπότητα. Άσε μετά τί ιστορίες θα έλεγες γι'αυτό σε όποια σε ρωτούσε, άσε δηλαδή τα τσουβάλια-τί τσουβάλια, κοντέινερ γυναικών που θα αδυνατούσαν να αντισταθούν στον σημαδεμένο. Επίσης αδυνατώ να καταλάβω γιατί κι εσύ τα χώνεις στο ΕΣΥ. Με την πολύ απλή μέθοδο των τριών, που είναι και η μόνη που κατέχω απόλυτα από τα μαθηματικά, θα πας σε έναν, θα πας σε δύο, άντε σε τρεις γιατρούς, ε μετά είσαι έτοιμος να βρεις το ζητούμενο (ή να σε βρούνε). (Βέβαια ίσως τελικά να μην την κατέχω την μέθοδο πολύ καλά αλλά οι γιατροί κάτι παραπάνω από μένα θα ξέρουν) (14/6/2001)
kosmar: Αγαπητε,αξιαγαπητε κι αξιολατρευτε φιλε Σεραφειμ , δυστυχως εισαι κι εσυ ενα απο τα εκατονταδες χιλιαδων θυματων του Εθνικου Συστηματος Υγειας και των εκμεταλλευτων του ... Καλως ηρθες στον εφιαλτη που καθε σωστος γιατρος (τωρινος ή μελλουμενος) αντιμετωπιζει με απεχθεια και φοβο ... (14/6/2001)
ttask: Να λες πάλι καλά που δεν ξέχασαν κανένα προσωπικό αντικείμενο (ρολόι, κινητό κλπ)όταν σε έραβαν.
Και μη χειρότερα! (14/6/2001)
SNOWMAN: Τι να πει κανείς!! Το καλοκαίρι εχα μια διαφωνία με την μηχανή μου και ειπαμε να την λύσουμε πέφτοντας στα άπονα χαλίκια του όρους Παναχαίκου στην Πάτρα(εντουράς γαρ) Οταν πήγα στο νοσοκομείο να κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις απο λάθος συννενόηση ορθοπαιδικού-ακτινολόγου έκανα 8 ακτινογραφίες αντί για 2... Απίστευτο εεε??? Ακόμα και μέχρι σήμερα μόλις κλείσω τα φώτα "φωσφορίζω". Ναι κύριοι φωσφορίζω σαν παιδικό παιχνίδι... Με συμπόνοια για τον Σεραφείμ.. Ηρακλής (14/6/2001)
gathanas: Πιστεύω πως μετά απο αυτό που συνέβη στον Σεραφείμ πρέπει να γίνουν στο site εντατικά μαθήματα σταυροβελονιάς!Λοιπόν κάνω ανοιχτή πρόταση σε όλους:"Όποιος ξέρει σταυροβελονια να μας δείξει κι εμάς"Σίγουρα θα είναι ένα βήμα για την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με το σύστημα υγείας στην Ελλάδα!!! (13/6/2001)
gbenec: Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας, δεν είναι άλλο από: "Να προσέχετε την πόρτα"... :-) (13/6/2001)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099