ΠΥΛΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ -
Γίνε συνεργάτης
 

 

Γίνετε και σεις Συνεργάτες του ΝΥΓΜΑτος!

Τρέμω το τέλμα. Το ΝΥΓΜΑ ξαφνιάζει. Η αφύπνιση διαδίδεται. Τα μυαλά ξεσκουριάζουν, θυμούνται τι σημαίνει να σκέφτονται, να γνωρίζουν, να κρίνουν. Εξασκούνται. Παύουν να ξεπερνούν όσα με βία τα ταΪζει η καθημερινότητα. Αρχίζουν να εμπνέονται πάλι από το λόγο...

Η διάδοση απαιτεί στελέχωση. Γι' αυτό το ΝΥΓΜΑ δεν είναι ένας στατικός οργανισμός. Ελίσσεται, διευρύνεται, εμπλουτίζεται από σκέψεις και συμμετοχές. Το να είσαι συνεργάτης του ΝΥΓΜΑτος σημαίνει ενεργό συμμετοχή στη διαμόρφωση αυτού του πνεύματος. Σημαίνει επαφή με ολοένα περισσότερους χώρους. Σημαίνει περισσότερες πένες, αλλά και εξάπλωση του λόγου. Σημαίνει πολιτικοποίηση, με την ευρεία έννοια του όρου. Σημαίνει βελτίωση της ίδιας της σελίδας και των πληροφοριών και υπηρεσιών που παρέχει, με τη μορφή που αυτές έχουν. Συμπερασματικά, το να είσαι συνεργάτης του ΝΥΓΜΑτος αποτελεί ταυτόχρονα ευθύνη και ικανοποίηση, αλλά πάνω απ'όλα είναι στάση ζωής.

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις συνεργάτης του ΝΥΓΜΑτος, ή έχεις απορίες και θέλεις να γνωρίζεις περισσότερες λεπτομέρειες, σκέψου καλά και στείλε το μήνυμα σου (090 696996 ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!). Εδώ είμαστε.

ΝΥΓΜΑ - Ομάδα Έκδοσης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελάτε σε επαφή με το ΝΥΓΜΑ!!

Ποιοι είμαστε
  Πρωτόλειο
  Πρώτοι στο Internet
  Ημερολόγιο
  Συνεργάτες
  Γίνε συνεργάτης
  Αναφορές
  Γράψτε μας και σεις
  Γίνε μέλος ΤΩΡΑ!
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099