... η απίστευτη πύλη! μια ζωή την έχουμε... χρήσιμα πράγματα... για φοιτητές, υποψήφιους, και λοιπούς... χέρια, πόδια κτλ. διάβασέ με σου λέω...
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Η Ταξίδια ΕΥ ΖΗΝ προτείνει σε εσάς και την παρέα σας τις ακόλουθες δραστηριότητες για τα μέλη του ΝΥΓΜΑτος. Πάρτε τους φίλους σας και αποδράστε για ένα διήμερο απο την Αθήνα και ζήστε μια μικρή περιπέτεια κοντά στη Φύση!

Η Ταξίδια ΕΥ ΖΗΝ κάθε σαββατοκύριακο διοργανώνει εκδρομές για rafting, για canyoning και τετράωρα περιπέτειας και σας καλεί να συμμετάσχετε κι εσείς!

Εκδρομή για rafting στον Ταυρωπό. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής

Εκδρομή για canyoning στο φαράγγι της Βίνιανης. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής

Εκδρομές για τετράωρα περιπέτειας. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής

ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ...

Δείτε τις προτάσεις μας (της εκδοτικής ομάδας, των αναγνωστών και συνεργατών του ΝΥΓΜΑτος) για φοβερές και τρομερές καλοκαιρινές και χειμερινές εξορμήσεις. Πού να πάτε, τι να δείτε, τι να μη δείτε, πώς να τα δείτε όλα και άλλα χαρωπά! Στείλτε μας και καμιά φωτογραφία για να τη μοιραστείτε και με τους υπόλοιπους φίλους της ΝΥΓΜΑ-Πύλης!

Οι προτάσεις του εσωτερικού αφορούν μια χειμερινή ορειβατική περιπέτεια στα Βαρδούσια, μια εκδρομή στη Μάνη και διακοπές στη Σκιάθο!

Για όσους προτιμούν το εξωτερικό έχουμε πληροφορίες (και πολλές φωτογραφίες!) για εκδρομή στη Ζυρίχη, στο Παρίσι, στη Βενετία, στη Βουδαπέστη και στη Φλωρεντία μαζί με πολλές φωτογραφίες και χρήσιμες οδηγίες! Περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις και κριτικές για τη στήλη...

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Εκδρομές σε όλα τα μήκη, τα πλάτη, τα ύψη και τις διχοτόμους της χώρας...

Πρόσφατες καταχωρήσεις: Σκιάθος και Ζυρίχη! Βουνό ή θάλασσα; Εσωτερικό ή εξωτερικό; Διαλέγετε!!!

   Ταξίδια Ευ Ζην - Rafting
   Ταξίδια Ευ Ζην - Canyoning
   Ταξίδια Ευ Ζην - Ζήστε την περιπέτεια
   Βαρδούσια
   Μάνη
   Σκιάθος
   Βενετία
   Βουδαπέστη
   Ζυρίχη
   Παρίσι
   Φλωρεντία
   Εκδρομή στην Πάρνηθα
   Rafting στον Εύηνο
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099