ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Τετράωρο περιπέτειας
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αν θέλετε να διατυπώσετε προτάσεις/σχόλια για τη συγκεκριμένη σελίδα, γράψτε μας (mail εννοούμε...)

Εκδρομές
   Ταξίδια Ευ Ζην - Rafting
   Ταξίδια Ευ Ζην - Canyoning
   Ταξίδια Ευ Ζην - Ζήστε την περιπέτεια
   Βαρδούσια
   Μάνη
   Σκιάθος
   Βενετία
   Βουδαπέστη
   Ζυρίχη
   Παρίσι
   Φλωρεντία
   Εκδρομή στην Πάρνηθα
   Rafting στον Εύηνο
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Διασκέδαση
Σπίτι

Η Ταξίδια ΕΥ ΖΗΝ προτείνει σε όσους τους αρέσει η περιπέτεια να απολαύσουν ένα τετράωρο περιπέτειας κοντά στη Φύση. Κάθε Σαββατοκύριακο μπορείτε να απολαμβάνεται με την παρέα σας την περιπέτεια.


Αν θέλετε να απολαύσετε μια μέρα στη Φύση κάνοντας ιππασία, εξασκώντας τις ικανότητές σας στην τοξοβολία, κάνοντας rappel και μαθαίνοντας τα μυστικά του προσανατολισμού μαζί με την παρέα σας, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τετράωρα περιπέτειας! Η Ταξίδια ΕΥ ΖΗΝ κάθε Σαββατοκύριακο διοργανώνει τετράωρα περιπέτειας, ένα μονοήμερο ειδικά σχεδιασμένο με σκοπό να ψυχαγωγήσει, να διασκεδάσει τους συμμετέχοντες ενώ παράλληλα θα τους καλέσει να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε πρωτότυπες δραστηριότητες.

Όπου να'ναι κατεβαίνω!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων, που πραγματοποιούνται κυκλικά από τους συμμετέχοντες χωρισμένους σε ομάδες. Οι βασικές δραστηριότητες είναι Ιππασία, Τοξοβολία, Καταρρίχηση (rappel), Προσανατολισμός με χάρτη και πυξίδα (orienteering). Προσφέρεται ο απαραίτητος εξοπλισμό, η συνοδεία έμπειρων οδηγών, ένα lunch pack και η ασφάλιση σας. Πάρτε λοιπόν την παρέα σας και περάστε ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο στο Καρπενήσι.

Τοξοβολία

H τιμή είναι 40.00 € και περιλαμβάνει όσα προαναφέρθηκαν. Αν επιθυμείτε δωμάτιο για τη βραδυνή σας διαμονή στο Καρπενήσι ή την ενοικίαση αυτοκινήτου η Ταξίδια ΕΥ ΖΗΝ αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει.

Δηλώστε συμμετοχή

Κορυφή κειμένου

Επιστροφή στις ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099