ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Δεκέμβριος 2001: Πεζοπορία στην Πάρνηθα
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αν θέλετε να διατυπώσετε προτάσεις/σχόλια για τη συγκεκριμένη σελίδα, γράψτε μας (mail εννοούμε...)

Εκδρομές
   Ταξίδια Ευ Ζην - Rafting
   Ταξίδια Ευ Ζην - Canyoning
   Ταξίδια Ευ Ζην - Ζήστε την περιπέτεια
   Βαρδούσια
   Μάνη
   Σκιάθος
   Βενετία
   Βουδαπέστη
   Ζυρίχη
   Παρίσι
   Φλωρεντία
   Εκδρομή στην Πάρνηθα
   Rafting στον Εύηνο
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Διασκέδαση
Σπίτι
ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS

Πληροφορίες, φωτογραφίες και εντυπώσεις από μερικά site σχετικά με την Πάρνηθα που βρήκαμε στο Διαδίκτυο.

in.gr - Λίγα λόγια για την Πάρνηθα.

Η Πάρνηθα καταφύγιο πουλιών - Πληροφορίες από την Ορνιθολογική Εταιρεία

Οδηγός της Πάρνηθας - Μια σελίδα με οδηγούς ελληνικών βουνών

Το ΝΥΓΜΑ επανέρχεται! Μετά από πολύ καιρό απουσίας από εκδρομικές δραστηριότητες, είπαμε να μαζευτούμε για πεζοπορία στην Πάρνηθα το Σάββατο 8/12. Σας περιμένουμε!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: Η εκδρομή θα γίνει το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου. Σημείο συνάντησης θα είναι το τελεφερίκ της Πάρνηθας και η ώρα συνάντησης 9 το πρωί. Θα τηρηθεί αυστηρά το ακαδημαϊκό τέταρτο (λεπτό παραπάνω)! Απαραίτητος εξοπλισμός παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα, παγούρι με νερό, μια δεύτερη μπλούζα, μπουφάν και ό,τι σκοπεύετε να φάτε. Προτείνουμε να μην φέρετε τα Pyrex της μαμάς, γιατί μετά τη μια ώρα περπάτημα θα έχουν το τριπλάσιο βάρος και ή θα βρείτε κάποιο κορόιδο να σας τα κουβαλάει ή θα τα αφήσετε στο δρόμο. Θα ανέβουμε μέχρι το καταφύγιο της Πάρνηθας, όπου και θα κάνουμε στάση για φαγητό, ποτό, τσιγάρο, πόκα, μπιρίμπα, trivial και άλλα ορειβατικά παιχνίδια και μετά θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.

Ωραία θέα!

Υπολογίζουμε ότι το απογευματάκι λίγο πριν σκοτεινιάσει θα είμαστε στο πάρκινγκ του τελεφερίκ, ώστε να προλάβουν και τη βραδυνή έξοδο όσοι έχουν ακόμα όρεξη και αντέχουν. Η εκδρομή είναι μια κοινωνική προσφορά του ΝΥΓΜΑτος γιαυτό και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Σε ό,τι αφορά τα θέματα ασφαλείας να μην ανησυχείτε, γιατί της εκδρομής θα ηγηθεί φίλος του ΝΥΓΜΑτος με πολυετή εμπειρία στην ορεβασία (σε χειμερινό βουνό) και στην αναρρίχηση

Πω πω χιόνια!

Για να ξέρουμε ποιούς και πόσους να περιμένουμε παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και να απαντήσουμε σε όποια απορία έχετε.

Κορυφή κειμένου

Επιστροφή στις ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099